Do auta na krajnici narazilo ďalšie vozidlo,vodič utrpel ťažké zranenia

NETKY.SK • 22 Február 2023, 11:38 • 2 min
Do auta na krajnici narazilo ďalšie vozidlo,vodič utrpel ťažké zranenia

TREBIŠOV - Ťažké zranenia utrpel 68-ročný vodič z Trebišovského okresu po tom, ako odstavil svoje auto na krajnici a vrazilo do neho ďalšie vozidlo. Informuje o tom košická krajská polícia na sociálnej sieti.

slovakia

left justify in out

K nehode došlo v utorok (21. 2.) popoludní. Starší vodič išiel autom značky Hyundai po ceste od Trebišova smerom na obec Kožuchov. "Z dôvodu signalizácie vykazujúcej poruchu na vozidle vodič zastavil pri pravom okraji vozovky, kde z doposiaľ nezistených príčin do jeho zadnej časti vozidla narazil prednou časťou motorového vozidla značky Mercedes 22-ročný vodič z okresu Trebišov," spresňuje polícia s tým, že mladý vodič spolu s jeho tromi spolujazdcami utrpeli ľahké zranenia. Polícia v súvislosti s touto dopravnou nehodou začala trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví. 

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies