Poistite si váš majetok online a bez zbytočnej byrokracie

NETKY.SK • 9 December 2019, 10:00 • 2 min
Poistite si váš majetok online a bez zbytočnej byrokracie

Do vášho domova investujete nemalé peniaze a trávite tam veľa času s rodinou a vašimi blízkymi. Preto si zaslúži náležité zabezpečenie. Reč je o vhodnom poistení domu a domácnosti, ktoré vám bude kryť chrbát v prípade škodovej udalosti. So správnym poistením sa vyvarujete nečakaným a neželaným výdavkom, ktoré sa môžu vyšplhať až do výšky tisícov eur.

slovakia

left justify in out

Porovnanie poistenia nehnuteľnosti a domácnosti kompletne online

V dnešnej uponáhľanej dobe má málokto čas a chuť na chodenie do pobočiek poisťovní a hľadanie najvýhodnejšej ponuky. Vďaka spoločnosti Netfinancie máte možnosť porovnať a uzatvoriť si poistenie nehnuteľnosti, domácnosti a zodpovednosti za škodu online. Nemusíte teda nikam chodiť, stačí sa pohodlne usadiť u vás doma na sedačku a poistiť sa za niekoľko minút. Online poistenie domácnosti a nehnuteľnosti funguje na prepracovanom systéme, vďaka ktorému si môžete vybrať z ponúk viacerých poisťovní presne tú, ktorá je pre vás najvýhodnejšia. Na výber máte rôzne výšky spoluúčasti, typy pripoistení a frekvencie platby. 

 

Mať na výber sa vždy oplatí

Online poistenie nehnuteľnosti a domácnosti je platné uhradením poistného, podpis zmluvy nie je nutný. Vybrať si môžete aj z viacerých možností platby, takže celý proces poistenia vašej nehnuteľnosti a domácnosti je pohodlný a veľmi rýchly. Výber najvýhodnejšej ponuky a následné uzatvorenie poistnej zmluvy s uhradením poistného vám zaberie len niekoľko minút. Naozaj nemusíte ani vstať z kresla alebo zo stoličky a kamkoľvek chodiť. Sami sa tak môžete presvedčiť, že existuje výhodný a komfortný spôsob, ako sa poistiť cez internet. Stačí, ak využijete porovnanie poistenia online, s ktorým určite ušetríte.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ella marketing

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona