VIDEO: Speváčka Patricia Janečková bojuje s rakovinou

NETKY.SK • 10 Február 2022, 14:16 • 2 min
VIDEO: Speváčka Patricia Janečková bojuje s rakovinou

BRATISLAVA - Operná speváčka, ktorá ako 12-ročná vyhrala súťaž Talentmánia, potvrdila informáciu na sociálnych sieťach. Dodala, že musela zrušiť všetky naplánované koncerty.

slovakia

left justify in out

Talentovaná interpretka, ktorá sa narodila v Nemecku slovenským rodičom, v súčasnosti žije v Ostrave. Smutnú správu sa dozvedela len nedávno. „Pred niekoľkými dňami som od lekárov zistila, že ma čaká veľký boj. Rakovina bola, je a bude medzi nami a i keď som si vždy myslela, že mladosť rovná sa zdravie, nie je to tak. Výsledky biopsie potvrdili zhubný nádor v prsníku,“ napísala 23-ročná sopranistka. 

 

 

V súčasnosti sa teda bude musieť naplno venovať liečbe a nebude vystupovať. „To ale neznamená, že prestanem spievať. Hneď, ako budem mať silu, budem pre vás spievať a nahrávať. Mňa len tak niečo nedostane!“ dodala. 

 

Prečítajte si tiež: Monika Bagárová a Makhmud Muradov sú opäť spolu!

 

Fanúšikov a fanúšičky poprosila o akúkoľvek podporu a upozornila na dôležitosť prevencie. „Život ide ďalej a verím, že tento boj s pomocou lekárov vyhrám a zase sa vrátim v plnej sile. Všetkým prajem veľa zdravia, majte sa radi a nezabudnite a dbajte na prevenciu!“ uzavrela.

 

 

Možno vás zaujme: VIDEO: Bratislavský Lovestream Festival ohlasuje ďalšie hviezdy




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona