Britská herečka Daisy Ridley je nadšená z toho, že bude opäť hrať Rey a tiež z toho, ako pozitívne ju fanúšikovia v tejto role prijali

NETKY.SK • 13 Február 2024, 15:03 • 2 min
Britská herečka Daisy Ridley je nadšená z toho, že bude opäť hrať Rey a tiež z toho, ako pozitívne ju fanúšikovia v tejto role prijali

Práve teraz je v priebehu nakrúcania nový Star Wars film s podtitulom New Jedi Order, aj s Daisy Ridleyová v úlohe Rey. Hviezda novej trilógie nedávno uviedla, že je z plánovaného deja veľmi nadšená, a teraz v rozhovore zostala bez slov, keď sa jej spýtali, ako sa cíti pri návrate do preďalekej galaxie a do hlavnej úlohy.

slovakia

left justify in out

„Myslím, že je to veľmi zaujímavé, pretože som vždy mala pocit, že som súčasťou niečoho. Nikdy som príliš nepremýšľala o svojom mieste v tom všetkom. Mal som len pocity k veci samotnej. Stále ma prekvapuje, keď sú ľudia láskaví práve k nej. [pozn. red. k Rey], pretože je prirodzené, že veľa ľudí Star Wars miluje," povedala serveru Collider britská herečka, ktorá na také milé reakcie môže reagovať len skromným "ďakujem".

 

Ridleyová sa tiež rozhovorila o svojej láske k postave a ďalším postavám, ktoré Rey vo filmoch obklopujú, a tiež o tvorcoch. "Je to celkom úžasný pocit," povedala a dodala, že o Star Wars veľmi nepremýšľa, pretože má pocit, že keby to urobila, tak by jej z toho praskla hlava.

Návrat Rey bol oznámený na zjazde fanúšikov Star Wars Celebration a Ridleyová v rozhovore priznala, že bola ohromená tým, ako pozitívne ju prítomní fanúšikovia prijali po tom, čo sa ukázalo, že jej postava je rozporuplná: "Keď to pred rokom oznámili, bolo to veľmi... Bol tam môj agent, bolo to veľmi emotívne... Samozrejme som sa vždy cítila šťastná, že som toho súčasťou, ale bolo to ako pripomienka... Ospravedlňujem sa za bľabotanie! ..Ale myslím, že to bola pripomienka toho, čo ľudia cítia k Rey. Bolo to úžasné. Je úžasné byť súčasťou niečoho, čo ľudia milujú, a hrať postavu, ktorú ľudia... Je to tak zvláštne. Keď si na to spomeniem, som veľmi emotívna. Môžem zažiť ďalšie dobrodružstvo. Zaujímalo by ma, kde je [ Rey] teraz, aké bude to nové dobrodružstvo, kam povedie. To bol elegantný spôsob, ako povedať, že je to skvelé. Je to naozaj skvelé," vďačne sa vyznala herečka Ridleyová.

 

Daisy Ridleyová tiež prezradila, že ju prekvapilo, ako skoro sa môže vrátiť do preďalekej galaxie, pretože očakávala, že bude trvať roky, kým sa príbeh Rey vráti do Lucasfilmu. Uplynulo však dosť času na to, aby cítila, že svoju rolu v Star Wars lepšie chápe a natáčanie New Jedi Order si bude viac užívať. "Jedna z mojich obľúbených myšlienok je niečo, čo v jednom rozhovore povedal Mads Mikkelsen. Urobila som si screenshot, mám ho v telefóne. Povedal: 'Každá moja práca je tá najdôležitejšia. Nie nutne tá najlepšia, ale tá najdôležitejšia'. Môj postoj ku každej práci je taký, že chcem mať pocit, že je to tá najdôležitejšia vec, ktorú som kedy urobila. S takou otvorenosťou a ochotou chcem skúšať každú novú vec. Je to zvláštne, pretože budem hrať postavu, ktorú som už hrala, ale bude to skúšanie niečoho nového," prezradila Ridleyová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: IGN, USA Today, Entertainment Weekly, Foto: AP News
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies