Putin odmieta korupciu pri organizácii ZOH 2014, uvedomuje si hrozby

NETKY.SK • 20 Január 2014, 14:04 • 2 min
Putin odmieta korupciu pri organizácii ZOH 2014, uvedomuje si hrozby

SOČI - Ruský prezident Vladimir Putin v pondelok na stretnutí s médiami vylúčil korupciu v súvislosti s organizáciou zimných olympijských hier v Soči. Podľa štátnika však príprava ZOH stála o dosť viac finančných prostriedkov, ako sa predpokladalo.

slovakia

left justify in out

"S určitosťou môžem povedať, že organizáciu olympiády v Soči nemožno spájať s korupciou. Ceny sú vyššie, pretože po celom svete sa zdražuje. Ak existujú nejaké informácie o korupcii, prosím, poskytnite nám ich čím skôr, nech situáciu môžeme prešetriť. Doteraz sme nič také nedostali," povedal novinárom Putin.

Ruský prezident tiež poznamenal, že organizátori ZOH si uvedomujú možné hrozby, no poznajú aj spôsob boja proti prípadnému nebezpečenstvu. "Som presvedčený, že všetky bezpečnostné zložky urobia maximum a všetky akcie sa uskutočnia bez komplikácií rovnako ako všetky doterajšie podujatia," poznamenal Putin.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies