Primátor Ríma chce posunúť výkop finálového pohárového derby

NETKY.SK • 19 Apríl 2013, 18:34 • 2 min
Primátor Ríma chce posunúť výkop finálového pohárového derby

RÍM - Pre obavy z výtržností chce rímsky primátor Gianni Alemanno posunúť začiatok májového finále Talianskeho pohára vo futbale medzi dvoma miestnymi rivalmi AS a Laziom do skorších hodín.

slovakia

left justify in out

Počas nedávneho ligového derby (skončilo sa 1:1) došlo k viacerým stretom medzi fanúšikmi oboch tímov. Dvoch fanúšikov pobodali, maskovaní chuligáni napadli záchranku a množstvo priaznivcov si na zápas prinieslo rôzne zbrane.

Historicky prvé čisto rímske derby vo finále Talianskeho pohára má zatiaľ naplánovaný výkop o 18.45 h v nedeľu 26. mája. Hrať by sa malo Olympijskom štadióne v hlavnom meste Talianska. Primátor "večného mesta" Alemanno pre taliansku tlačovú agentúru ANSA povedal, že "časom výkopu sa môže zatraktívniť menej zaujímavý duel. Toto derby to však nepotrebuje, preto by sme ho mohli presunúť na vhodnejší čas."

Situáciu okolo pohárového finále komplikuje aj fakt, že v nedeľu sa má v Ríme konať i voľba primátora. O konečnom čase stretnutia by mali talianski futbaloví funkcionári rozhodnúť v priebehu budúceho týždňa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies