Pri Londýne vyrastie veľký zábavný park

NETKY.SK • 10 Marec 2017, 14:10 • 2 min
Pri Londýne vyrastie veľký zábavný park

LONDÝN - Americká filmová a distribučná spoločnosť Paramount Pictures plánuje vybudovať zábavný park Paramount London Entertainment Resort. Park, ktorý bude prvý svojho druhu vo Veľkej Británii, by mal ponúknuť rodinám a deťom tematické atrakcie z filmového a televízneho prostredia.

slovakia

left justify in out

Paramount Pictures sa spojili s BBC či Aardman Animations, pričom plánujú vytvoriť show a živé predstavenia inšpirované napríklad britským animovaným seriálom Wallace a Gromit, Star Trekom, príbehmi Indianu Jonesa či Transformermi. Firma London Resort Company Holdings (LRCH), ktorá park pripravuje, chce rezort umiestniť na polostrov Swanscombe v severnom Kente, neďaleko Londýna.

 

"Pracujeme so svetoznámymi spoločnosťami, ktoré sa venujú budovaniu tematických parkov, aby sme sa uistili, že budeme mať skutočné atrakcie. Hovorím o spoločnostiach, ktoré majú svoje ústredia v Kalifornii a podporujú filmové štúdiá a atrakcie po celom svete. Chceme, aby bol park zážitkom pre celé rodiny," vyhlásil Humphrey Percy, výkonný riaditeľ spoločnosti Kuwaiti European Holdings, ktorá je materskou spoločnosťou LRCH.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies