Prezidentka, predseda parlamentu i minister školstva vyjadrili úprimnú sústrasť rodine zosnulého Jaroslava Pašku

NETKY.SK • 16 Júl 2021, 11:16 • 2 min
Prezidentka, predseda parlamentu i minister školstva vyjadrili úprimnú sústrasť rodine zosnulého Jaroslava Pašku

BRATISLAVA - Prezidentka Zuzana Čaputová vyjadrila úprimnú sústrasť rodine, blízkym a kolegom bývalého europoslanca, exministra školstva a politika za Slovenskú národnú stranu Jaroslava Pašku.

slovakia

left justify in out

Jaroslav Paškazomrel vo štvrtok 15. júla vo veku 67 rokov. "Vyjadrujem úprimnú sústrasť rodine, blízkym a kolegom bývalého europoslanca, exministra školstva a politika SNS Jaroslava Pašku, ktorý dnes zomrel," napísala včera na sociálnej sieti Zuzana Čaputová.

 

img

 

Na Paškovo úmrtie reagoval aj predseda parlamentu Boris Kollár. „Ani uveriť tomu nemôžem. Je mi to veľmi ľúto," napísal Kollár na sociálnej sieti.

 

img


Úprimnú sústrasť rodine a blízkym vyjadril aj minister školstva, vedy, výskumu a športu Branislav Gröhling. Ocenil, že aj keď obaja stáli na hodnotovo opačných koncoch, v parlamente vždy dokázali komunikovať slušne a vecne, čo si minister váži.

 



Správu o úmrtí Jaroslava Pašku prijalo so zármutkom aj samotné ministerstvo školstva. „Jeho rodine a všetkým blízkym vyjadrujeme úprimnú sústrasť," dodal rezort vo svojom profile na sociálnej sieti.

 



Súvisiaci článok: Zomrel podpredseda Slovenskej národnej strany Jaroslav Paška



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies