Premiér pozval majiteľov fitnescentier na stretnutie na Úrade vlády SR

NETKY.SK • 25 Máj 2020, 10:37 • 2 min
Premiér pozval majiteľov fitnescentier na stretnutie na Úrade vlády SR

BRATISLAVA - Predseda vlády Igor Matovič (OĽaNO) pozval majiteľov fitnescentier na dnešné stretnutie na Úrade vlády SR.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom vo svojom profile na sociálnej sieti. Majitelia fitnescentier totiž ohlásili na dnes plán zablokovať diaľnicu do Bratislavy, smerom k Triblavine, kde chceli odstaviť celú dopravu.

 

Z pôvodného plánu napokon, aj po premiérových výzvach, upustili a dopravu „len“ spomalili. Cieľom ich demonštrácie bol zámer povoliť v rámci uvoľňovania opatrení súvisiacich so šírením ochorenia Covid-19 aj otvorenie fitnescentier.

 

„Som veľmi rád, že si organizátori blokovania diaľnice dali povedať, rozhodli sa pôvodný plán nakoniec neuskutočniť a svoj protest zrealizovali len spomalenou jazdou. Z miesta zrazu na Zelenči mám informácie, že jediní, ktorí vytrvalo huckali na pôvodný plán zablokovania diaľnice na šesť hodín, boli prítomné Kotleby (členovia Kotlebovcov - Ľudovej strany Naše Slovensko pozn. red.).  Úprimne ďakujem za to, že majitelia fitiek odmietli politizáciu čisto hygienickej otázky, a preto, ak majú záujem, pozývam dnes na stretnutie na Úrad vlády SR,“ priblížil Matovič.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies