Prečo Jim Carrey odmieta selfie s fanúšikmi?

NETKY.SK • 10 Júl 2019, 12:27 • 2 min
Prečo Jim Carrey odmieta selfie s fanúšikmi?

Zdá sa, že selfie sa stali akousi "povinnou výbavou" každého mladého človeka. Ak by ste si ale cheli urobiť fotografiu s Jimom Carreym, tak na ne zabudnite.

slovakia

left justify in out

Herca Jima Carreyho zrejme nikomu netreba dvakrát predstavovať. Pravdepodobne najviac sa do našich myslí zapísal ako Stanley Ipkiss z filmu Maska a neskôr z komédie Blbý a blbší. Hoci vo väčšine svojich hereckých úloh vystupuje ako „šašo“, v reálnom živote stojí nohami na zemi. A čo skutočne neznáša je závislosť na sociálnych sieťach a lajkoch.

 

img

 

Naopak, pre dnešných mileniálov sú selfie absolútne nepostrádateľnou rutinou každého dňa. Odfotiť sa treba ráno v posteli po prebudení, následne pri raňajkách, v práci či škole i na poobednej kávičke. Všetko, samozrejme, zazdieľajme na svojich Instagramoch a Facebookoch. Čím viac lajkov, tým šťastnejší deň. A presne toto je fenomén, ktorý obľúbený herec Jim Carrey odmieta. Selfie s fanúšikmi si jednoducho nefotí. Má pre nich totiž jasný odkaz: „Ľudia, žite v realite!“

 

 

Jim sa totiž vyjadril, že fotografie selfie sú pre neho len akousi falošnou ilúziou. Aký má význam prísť, usmiať sa do prednej kamery vedľa človeka „bez mena“, o ktorom neviete vôbec nič a stať sa „trofejou“ na jeho instagramovom účte? Herec sa vyjadril, že sa už dávno nezaoberá snahou vyhovieť každému, jednoducho sa to nedá. Namiesto dvadsiatich selfie s dvadsiatimi ľuďmi si radšej trošku „pokecá“ s jedným zo svojich fanúšikov, aby sa o ňom dozvedel viac.

 

 

Sociálne siete podľa Carreyho vytvárajú nereálny svet, ktorý v skutočnosti vôbec neexistuje. Preto na ľudí apeluje, aby začali vnímať viac zo skutočného života, budovali si reálne vzťahy a pamätali si momenty a zážitky, nie displeje svojich smartfónov.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good times with Zac Efron 😂 He still hasn't washed this nipple after all these years #jimcarrey #zacefron

Príspevok, ktorý zdieľa Jim Carrey (@jimcarrey__),

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona