Hasiči v Bratislavskom kraji zasahujú pri popadaných stromoch

NETKY.SK • 7 Marec 2019, 17:49 • 2 min
Hasiči v Bratislavskom kraji zasahujú pri popadaných stromoch

BRATISLAVA - V súvislosti so silným vetrom zaznamenali hasiči nárast výjazdov k technickým udalostiam najmä v Bratislavskom kraji.

slovakia

left justify in out

Za posledné dve hodiny boli hasiči vyslaní k siedmim prípadom. O tom informovala Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ).

 

Trikrát hasiči zasahovali v Senci, a to pri odtrhnutej streche, spadnutom strome a uvoľnenom polystyréne z bytového domu. "V hlavnom meste zasahujú vo Vrakuni, na Račianskej ulici a v Starom Meste pri odstraňovaní popadaných stromov," uviedla Farkasová.

 

V Malackách na Borovicovej ulici pomáhajú pri odstraňovaní spadnutého stromu dobrovoľní hasiči z Lozorna. "Pri udalostiach súvisiacich s vetrom zatiaľ zasahovalo celkom 20 hasičov so šiestimi kusmi hasičskej techniky, pričom niekoľko udalostí je stále v procese," dodala Farkasová.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies