Prechádzka historickými pivnicami alebo Cesta Jurom do ViaJur

NETKY.SK • 24 Apríl 2024, 07:35 • 2 min
Prechádzka historickými pivnicami alebo Cesta Jurom do ViaJur

Kaštieľ Pálffy otvorí svoje brány pre tretí ročník výnimočného vinárskeho podujatia

slovakia

left justify in out

V sobotu 4. mája si môžete urobiť výlet do pôvabného západoslovenského vinárskeho mestečka Svätý Jur. Už tretí ročník podujatia Cesta Jurom do VIAJUR opäť poskytne možnosť pozrieť si historické pálffyovské pivnice, ochutnať tamojšie výborné vína a zažiť ďalšie atraktívne sprievodné akcie pre celú rodinu.

Okrem spoznávania pokladov vinárstva Kaštieľ Pálffy si môžete pochutnať na dobrotách vrcholovej gastronómie reštaurácie Hostinec Palatín a fine dining Arte Restaurant.

Celý program sa začína o 12.00. Po prezentácii Oldtimer Gallery si môžete pozrieť vystúpenie historickej skupiny Fringia či zapojiť sa do interaktívnej školy tanca pre deti aj dospelých.

Budete svedkami sabráže sektu uhorskou šabľou, jedinečnej fashion show "Silné ženy renesancie" či slávnostného odhalenia sôch Kataríny Pálffy a Štefana Ilešháziho.

 

Bohatý program doplnia workshopy pre deti, maľovanie na tvár ale aj jazdy na československých veteránoch.

Podvečer bude určite zážitkom šermiarska prezentácia zbraní a bojových techník novoveku, zavŕšením programu bude večer so skvelou hudbou. Pod viac ako 100 ročnou lipou vás čakajú koncerty Jany Andevskej a Petra Lipu.

Vstup na podujatie je zadarmo, predaj degustačných lístkov na vínnu degustáciu bude prebiehať na mieste akcie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Alexandra Elia
Foto: Kaštieľ Pálffy
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies