Pre Lenku Šóošovú sú Vianoce čarovnejšie odkedy má deti

NETKY.SK • 24 December 2017, 12:13 • 2 min
Pre Lenku Šóošovú sú Vianoce čarovnejšie odkedy má deti

BRATISLAVA - Pre Lenku Šóošovú sú Vianoce idylickým časom, ktorý sa pre ňu spája predovšetkým s atmosférou lásky, pokoja a všeobecného spomalenia.

slovakia

left justify in out

"Okrem tých krásnych vecí ako vôňa ihličia a rozprávková nálada, sú Vianoce pre mňa krásny čas, keď sme ako rodina spolu, keď je čas neponáhľať sa. Je to čas, keď si treba vychutnať minúty a sekundy v spoločnosti rodiny,” uviedla pre agentúru SITA.

S partnerom Richardom sa na každé Vianoce nesmierne tešia, no posledné roky je ich radosť ešte intenzívnejšia. Na Štedrom dni má podľa vlastných slov najradšej rozprávkovú atmosféru. „Odkedy máme deti, Vianoce sú pre mňa ešte čarovnejšie a rozprávkovejšie, ako keď som bola dieťa ja. V rodine to máme zariadené tak, že dospelý člen rodiny má jeden darček pod stromčekom, aby deti videli, že aj on poslúchal,” vysvetlila.

Doobeda na Štedrý deň chodieva Šóošová k rodičom a poobede chystá doma večeru. „Richard má rád lososa a ja tradične vyprážaného kapra. Naše chute sa musia ešte vianočne zladiť a potom budú aj tradície,” zažartovala.

Ako ďalej uviedla, špeciálne plány na Silvestra nemá: „Budeme doma. A budeme si to vychutnávať, aj keď to bude za oknami trieskať.”

Rok 2017 bol pre dvojnásobnú mamu a televíznu moderátorku úspešný, nevie sa už ale dočkať toho budúceho. „Rok má 365 dní a v tých dňoch boli aj krásne aj menej krásne dni. Každý predchádzajúci rok bol pre mňa ale niečím úspešný. Čím som staršia, tým si tie roky, čo sú za mnou, viac a viac vážim. A na čo sa teším v roku 2018? Na nové začiatky. A azda najviac na to, že Riško bude prváčik!,” uzavrela Šóošová.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies