Pracovík SBS bol v správny čas na správnom mieste. Bratislavským policajtom sa vďaka nemu podarilo objasniť ďalšiu krádež v obchodnom centre

NETKY.SK • 10 Január 2024, 15:30 • 2 min
Pracovík SBS bol v správny čas na správnom mieste. Bratislavským policajtom sa vďaka nemu podarilo objasniť ďalšiu krádež v obchodnom centre

BRATISLAVA - Výrazná iniciatíva pracovníka SBS v bratislavskom obchodnom centre zamedzila ďalšej krádeži. 28-ročný páchateľ bol obmedzený na osobnej slobode a teraz čelí obvineniu z majetkovej trestnej činnosti.

slovakia

left justify in out

Vďaka všímavosti pracovníka SBS sa podarilo policajtom piateho bratislavského okresu objasniť majetkovú trestnú činnosť, ku ktorej došlo v priestoroch nákupného centra na Einsteinovej ulici. V čase okolo 19:20 h. včera vošiel do jednej z predajní s oblečením vtedy neznámy muž, ktorý prejavil záujem o niekoľko kusov oblečenia rôznych značiek. Oblečenie si v skúšobnej kabínke na seba obliekol, no predtým kliešťami odstrihol štítky a prešiel cez pokladničnú zónu bez platenia. Jeho konanie si všimol pracovník SBS, ktorý muža oslovil a následne obmedzil na osobnej slobode.

 

Po príchode hliadky piateho bratislavského okresu bol muž stotožnený ako 28 – ročný Lukáš K., ktorý nepoškodený tovar vrátil späť do predajne. Následnou lustráciou bolo zistené, že 28 – ročný Lukáš K. bol za obdobný čin, ktorý spáchal v inom nákupnom centre v Bratislave v predchádzajúcich dvanástich mesiacoch postihnutý uložením blokovej pokuty.

 

Poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ Bratislava V zniesol obvinenie 28 – ročnému Lukášovi K. pre prečin krádeže.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: FB / Polícia SR - Bratislavský kraj, Foto: FB / Polícia SR - Bratislavský kraj (na titulnej foto screenshot z videa kamerového záznamu obchodu v Bratislave)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies