Pozvánka na dnešnú vernisáž AMARE MEREMA - LÁSKA MEREMY 2022

NETKY.SK • 3 November 2022, 08:04 • 2 min
Pozvánka na dnešnú vernisáž AMARE MEREMA - LÁSKA MEREMY 2022

BRATISLAVA - Úrad komisára pre osoby so zdravotným postihnutím organizuje výstavu AMARE MEREMA (LÁSKA MEREMY) 2022. Svoje diela budú v priestoroch úradu komisára prezentovať klienti Domova sociálnych služieb a zariadenia podporovaného bývania MEREMA v Modre, ktorých zriaďovateľom je Bratislavský samosprávny kraj.

slovakia

left justify in out

Úrad komisára pre osoby so zdravotným postihnutím pravidelne poskytuje svoje priestory na výstavu umenia klientov zariadení sociálnych služieb či chránených dielní: „Aj takto chceme scitlivovať verejnosť voči ľuďom so zdravotným postihnutím a cez ich diela sprostredkovať pohľad na svet ich očami. Zároveň nám tieto diela spríjemňujú pracovnú atmosféru v našich priestoroch,“ hovorí komisárka pre osoby so zdravotným postihnutím Zuzana Stavrovská.

 

Vernisáž výstavy AMARE MEREMA (LÁSKA MEREMY) 2022 sa uskutoční vo štvrtok, 3.11.2022 o 14:00h v priestoroch Úradu komisára pre osoby so zdravotným postihnutím na Račianskej ul. 153 v Bratislave. Zúčastnia sa na nej a svoje diela predstavia aj samotní autori výtvarných diel – klienti MEREMY.

 

Následne bude výstava prístupná pre verejnosť každý pracovný deň v úradných hodinách.

Vystavené diela je možné si aj zakúpiť, a podporiť tak rozvoj umeleckej tvorby samotných autorov výtvarných diel.Majitelia si však zakúpené diela budú môcť odniesť domov až po skončení výstavy, ktorá potrvá do konca januára 2023



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Petras
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies