Pozrite sa na toto krásne a nezvyčajné priateľstvo

NETKY.SK • 6 Máj 2021, 08:41 • 2 min
Pozrite sa na toto krásne a nezvyčajné priateľstvo

Občas sa stáva, že medzi zvieratami rôzneho druhu vznikne silné puto. Tento úžasný párik je však výnimočný tým, že ide o priateľstvo vtáka a psa.

slovakia

left justify in out

Pes plemena Stafford, menom Peggy, sa o vtáka začal zaujímať na prechádzke so svojou majiteľkou Juliette. Straka boa zranená, ležala na okraji cesty. Vyzerala, že je mŕtva. Juliette sa rozhodlazobrať ju domov a ošetriť ju."Poznáme špecialistu na divokú zver, ktorý nám povedal, ako sa o ňu starať. Spala 24 hodín, nemysleli sme si, že to zvládne," povedala Juliette.

 

img

 

Dávali jej jesť červy a kvapkadlo s vodou, do týždňa začala jesť. Straka bojovala o svoj život a vyliečila sa, no nechcela odísť. „Všetky dvere a okná nechávame vždy otvorené a pokúsili sme sa ju prinútiť, aby odletela späť do prírody, ale nemá záujem nás opustiť. Učili sme ju chytať červy a jašterice. Ale naozaj si myslí, že je pes a behá za Peggy," povedala Juliette.

 

img

 

Strake dali meno Molly. „Molly si myslí, že Peggy je jej mama, a Peggy si myslí, žeMolly je jej dcéra," dodala.

 

img

 

Molly a Peggy sa stali najlepšími kamarátkami, a Juliette dokumentuje ich priateľstvo na TikToku. Videá sa stali virálnymi a niektoré klipy majú milión videní"Majú svoj vlastný jazyk a rozprávajú sa medzi sebou. Je to zábavné sledovať," povedala. Peggy si s Molly vytvorila také puto, že sa jej dokonca nakopili mimovoľné materské inštinkty, a začala kojiť. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies