Fight Night Challenge reaguje na krátky incident, ktorý narušil podarený turnaj: V organizácii končí jeden zo zápasníkov!

NETKY.SK • 23 Apríl 2024, 15:15 • 2 min
Fight Night Challenge reaguje na krátky incident, ktorý narušil podarený turnaj: V organizácii končí jeden zo zápasníkov!

Podarený turnaj FNC 6, ktorý sa počas posledného víkendu konal v TIPOS Aréne (Zimný štadión Ondreja Nepelu) zaznamenal výnimočný incident v zápase medzi Palom Vaškom a Jánom Murcinom. V prebiehajúcom druhom kole boja ťažkých váh prvý menovaný viacnásobne súpera udrel lakťom do tváre. Po prerušení zápasu sa Vaško dostal k ďalšiemu nepovolenému ataku Murcina, čo vyvolalo krátku, ale za to intenzívnu konfrontáciu medzi tábormi oboch bojovníkov.

slovakia

left justify in out

Vďaka rýchlej reakcii organizátorov a bezpečnostnej služby sa podarilo roztržku v priebehu pár sekúnd zastaviť. Pavol Vaško, bol diskvalifikovaný po druhý raz, keďže obdobným spôsobom skratoval pod hlavičkou rýchlo napredujúceho projektu aj proti raperovi Dynamicovi na FNC 4.
 
Vedenie Fight Night Challenge reagovalo na kontroverzný okamih v krátkom vyjadrení bezprostredne po turnaji. „V prvom rade odsudzujeme akékoľvek nešportové správanie, či už zo strany zápasníkov v ringu alebo aj členov ich tímov. Následky vyvodíme určite. Momentálne sa rozhoduje o ich rozsahu. Pevne veríme, že si fanúšikovia udalosť FNC 6 užili a nenechali si ju pokaziť skratovým konaním protagonistov predmetného zápasu“.

Organizácia pritom neodsúdila len konanie Vaška, ale aj členov z tímu Murcina, ktorí celú situáciu svojim konaním vystupňovali. Fight Night Challenge sa podľa informácií chystá vyvodiť dôsledky rovnako voči ringovému rozhodcovi, ktorý počas zápasu nereagoval na Vaškove údery lakťom.
 
Turnaj FNC 6 priniesol mimo ojedinelej situácie zaplnenej Tipos Aréne nezabudnuteľný zážitok. V jedinečnom súboji 1 vs 3 priam heroický výkon predviedol Erik Tlkanec, v hlavnom zápase večera zvíťazil Flexking nad Strýcom Filipom.

Víťazstvo si pripísal aj syn Richarda Sulíka Filip, ktorý triumfoval v priebehu prvého kola nad Miroslavom Vlčekom. 

Fanúšikov zaujali aj zápasy profíkov, v ktorých Vlasto Čepo triumfoval nad Marekom Bartlom. Marián Mišalko zdolal skúseného Michala Zátorského a influencer a boxer Adam Berger porazil Juraja Kočího na body. V rámci šiesteho turnaja známej domácej organizácie padlo celkovo päťkrát KO, v štyroch prípadoch už v priebehu prvého kola.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Zdroj foto: IG Johnny Murcin
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies