Na korčuliarskej škole v Bánovciach nad Bebravou sa tento rok zúčastní 230 druhákov

NETKY.SK • 22 Január 2023, 16:00 • 2 min
Na korčuliarskej škole v Bánovciach nad Bebravou  sa tento rok zúčastní 230 druhákov

Bánovce nad Bebravou - Deti zo základných škôl v Bánovciach nad Bebravou budú mať i tento rok možnosť naučiť sa korčuľovať na ľade.

slovakia

left justify in out

Na korčuliarskej škole, ktorú pripravuje mesto so Slovenským zväzom ľadového hokeja, sa zúčastní približne 230 druhákov. Informovala o tom bánovská radnica v tlačovej správe. "Projekt s oficiálnym názvom Športové centrum pri základnej škole vedú skúsení a odborne vyškolení ambasádori, ktorí sa deťom venujú už od príchodu na zimný štadión. Dohliadnu na správne obutie korčúľ aj nasadenie helmy a zábavnou formou naučia korčuľovať i úplných začiatočníkov," priblížila radnica. Tento rok sa program uskutoční v termíne od 23. januára do 24. februára. "Korčuliarsky kurz mal v minulých rokoch veľmi pozitívne ohlasy u detí i rodičov," podotkla samospráva. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Peter Vince
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies