Posledný tanec na Štvanici: Oktagon odkryl karty! Čaká nás jeden skvelý fight za druhým v priebehu dvoch dní

NETKY.SK • 5 Júl 2023, 17:00 • 2 min
Posledný tanec na Štvanici: Oktagon odkryl karty! Čaká nás jeden skvelý fight za druhým v priebehu dvoch dní

BRATISLAVA - Najväčšia česko-slovenská MMA organizácia nedávno ohlásila, že na veľkolepej pôde pražskej Štvanici sa bude konať posledný turnaj. Bude to hneď dvojnásobná nádielka, keďže na ostrove v Prahe sa predstavia v atraktívnych dueloch borci v piatok a rovnako tradične v sobotu.

slovakia

left justify in out

Ondřej Novotný naznačil, že Štvanica podľa neho a Pala Nerudu je už pre Oktagon primalá. Okrem toho rozhodnutie, že tentoraz to bude naposledy súviselo aj s inými faktormi, ktoré do tejto veci vstupujú. „Neviem prečo, ale rozhodli sme sa, že žiť v meste tak trochu znamená žiť na dedine,“ konštatoval spolumajiteľ Oktagon MMA na margo témy spojenej s ohňostrojom v hlavnom meste Českej republiky po 22:00.

Pri zvyšujúcich sa nákladoch organizácie zároveň kapacita menších štadiónov, ktorým je aj tenisový areál na Štvanici nemusí byť dostačujúci. „Je to pre nás z tohto pohľadu už len brandový turnaj. A akokoľvek ho máme radi, robiť turnaj pre šesť alebo sedem tisíc ľudí s takými esami na karte, ako teraz v piatok a sobotu, je to len brandová záležitosť. Všetci ten turnaj milujeme, ale musíme počítať ekonomiku,“ pokračoval spoluzakladateľ jednej z najúspešnejších športových značiek Európy.


Medzi najatraktívnejšie súboje bude rozhodne patriť boj o titul medzi šampiónom ľahkej váhy Losene Keitom (11-0) a Matém Sanikidzem, ktorý je aktuálnym šampiónom perovej váhy, v ktorej sa boj bude konať. Na sobotnom gala nebude chýbať ani Karlos „Terminátor“ Vémola, ktorého súper nie je zatiaľ známy.

V atraktívnom boji sa stretne pri návrate po dlhom zranení aj Ivan Buchinger (39-8) s Francúzom Aboum Tounkarom (9-4) a talentovaného Slováka Romana Paulusa (7-3) preverí skúsený Brit Callum Mullen (5-1). V piatok sa v klietke v boji o Magardov titul v bantame bude snažiť zosadiť dánskeho kráľa z trónu Felipe Lima z Brazílie (11-1).


Medzi trháky piatkového eventu sa radí aj súboj medzi Pirátom Krištofičom (16-5) a Robertom Bryczekom (16-5), ktorý je zároveň vyzývateľským duelom strednej váhy. „Oktagon vymyslel ten zápas, počítam s tým, že víťaz proti mne nastúpi. Samozrejme si želám viac Bryczeka, s ktorým som nezápasil, ale keď vyhrá Pirát tak budem musieť nastúpiť proti nemu a som s tým rovnako ok,“ konštatoval šampión strednej váhy Patrik Kincl.

V rámci piatkového turnaja sa v kliekte predstaví aj Václav Mikulášek, ktorý má aktuálne na konte dve výhry. Aj Matyasa ViszlayaPetra Baronka ukončil v priebehu prvého kola. Jeho súperom bude v tvrdom súboji Ole Magnor, ktorý v Oktagon MMA stihol poraziť Michala Kotalíka a posledne prehral s Radovanom Úškrtom a v Underground pravidlách na short notice si to rozdal s legendárnym postojárom Marekom Bartlom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Róbert Kmeťo, Foto: Róbert Kmeťo
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies