Vláda spustila rokovania s Ruskom o vakcíne Sputnik V. Už čoskoro by sa mal spustiť registračný proces, tvrdí SNS

NETKY.SK • 9 Február 2021, 13:07 • 2 min
Vláda spustila rokovania s Ruskom o vakcíne Sputnik V. Už čoskoro by sa mal spustiť registračný proces, tvrdí SNS

BRATISLAVA - Slovenská národná strana oceňuje kroky vlády Slovenskej republiky, ktorá začala oficiálne rokovať o dodávke vakcíny Sputnik s Ruskou federáciou.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

"Sme radi, že vypočula slová a iniciatívu Slovenskej národnej strany, aby bolo možné si na Slovensku vybrať medzi vakcínou Sputnik a inými vakcínami," napísala SNS v príspevku na sociálnej sieti Facebook. 

 

 

Ako uvádza mimoparlamentná strana SNS v statuse na sociálnej sieti Facebook, slovenská vláda kontaktovala ruskú stranu, pričom už v priebehu najbližších dní sa spustí registračný proces na vakcínu Sputnik na Slovensku.

 

Súvisiaci článok: Andrej Danko prišiel so “skvelým nápadom“! Vládu vyzval, aby išla do Moskvy nakúpiť Sputnik V.

 

"Veríme, že tento proces neskončí len tým, že sa Sputnik zaregistruje. Ruská federácia ponúka aj dostatočné množstvo liekov, s ktorými sa dá liečiť Covid, bojovať s ním a predchádzať mu. Oceňujeme, že premiér Igor Matovič vypočul naše prosby a odporúčania, kontaktovať príslušných ministrov a veríme, že tieto rokovania pre Slovensko dopadnú úspešne," uviedol predseda národniarov Andrej Danko. 

 

 

Prečítajte si tiež: Poslanec Za ľudí nezavrhol očkovanie ruskou vakcínou, má to však jedno veľké ALE!
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies