Polícia vo Francúzsku naháňala podozrivých pašerákov ľudí, pri zásahu zomrel nevinný motocyklista

NETKY.SK • 5 Máj 2016, 17:13 • 2 min
Polícia vo Francúzsku naháňala podozrivých pašerákov ľudí, pri zásahu zomrel nevinný motocyklista

PARÍŽ - Pri prenasledovaní predpokladaných pašerákov ľudí v aute s britským evidenčným číslom policajtmi na diaľnici v severnom Francúzsku zahynul dnes okoloidúci motocyklista a najmenej sedem ľudí utrpelo zranenia, informujú francúzske médiá.

slovakia

left justify in out

Pri "naháňačke" na diaľnici A16 došlo dnes skoro ráno pri Dunkirku k niekoľkým dopravným nehodám. Noviny La Voix du Nord uviedli, že pri zrážke s nákladným vozidlom zahynul motocyklista, zranenia utrpeli štyria cestujúci v prenasledovanom britskom vozidle a ešte ďalší traja ľudia.

 

Auto s britským EČV naháňala belgická polícia. Vydala sa za ním po tom, ako sa kamionista na prihraničnom parkovisku z belgickej strany hranice sťažoval na prevádzačov ľudí, pokúšajúcich sa dostať migrantov do Británie.

 

Keď sa prenasledované auto dostalo na diaľnicu, policajti začali strieľať a zranili dvoch zo štyroch ľudí v ňom, citovala noviny tlačová agentúra DPA. Zvyšní dvaja sa zranili, keď vodič stratil kontrolu nad vozidlom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies