Polícia rozbila gang, ktorý predával použité kondómy

NETKY.SK • 25 September 2020, 08:48 • 2 min
Polícia rozbila gang, ktorý predával použité kondómy

HANOJ - Vietnamská polícia skonfiškovala zhruba 345.000 kusov použitých kondómov, ktoré priekupníci čistili a opätovne predávali ako nové. Informovala o tom vo štvrtok tlačová agentúra Reuters, citujúc miestne štátne médiá.

slovakia

left justify in out

Na záberoch zverejnených televíznou stanicou VTV je vidno desiatky objemných vriec s použitými kondómami v skladisku v provincii Binh Duong na juhu Vietnamu.

 

Dodávateľ je neznámy

Podľa polície mali vrecia s ochrannými prostriedkami hmotnosť viac než 360 kilogramov, čo zodpovedá približne 345.000 kusom prezervatívov.

 

Majiteľ skladiska uviedol, že priekupnícky gang dostával "mesačný prísun použitých kondómov od neznámej osoby", napísal denník Tuoi Tre.

 

 

Žena, ktorú počas razie zatkla polícia, uviedla, že použité ochranné prostriedky sa najskôr prevarili vo vode, následne sa vysušili a opätovne vytvarovali na drevenom faluse. Priekupníci kondómy nanovo zabalili a predávali.

 

VTV ďalej informovala, že bezprostredne nebolo jasné, koľko recyklovaných kondómov sa dostalo do predaja. Zatknutá žena vyhlásila, že za každý kilogram prezervatívov, ktoré "pripravila", dostávala 17 amerických centov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies