1. apríla došlo v Dolnom Kubíne k dopravnej nehode, ktorá si vyžiadala zranených

NETKY.SK • 3 Apríl 2024, 12:30 • 2 min
1. apríla došlo v Dolnom Kubíne k dopravnej nehode, ktorá si vyžiadala zranených

V pondelok 1. apríla v čase okolo 16.45 hod. došlo na ceste prvej triedy č. 59 v meste Dolný Kubín k dopravnej nehode. Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že 41-ročná vodička viedla osobné motorové vozidlo Škoda v smere na dolnokubínsku mestskú časť Kňažia.

slovakia

left justify in out

Následne z doposiaľ presne nezistených príčin prešla s vozidlom do protismernej časti vozovky, kde došlo k zrážke s protiidúcim motocyklom, pričom úlomky z motocykla poškodili ďalšie osobné motorové vozidlo zn. Ford. Vodičky osobných motorových vozidiel sa na mieste podrobili dychovej skúške s negatívnym výsledkom.

Po dopravnej nehode vodič motocykla a spolujazdec z vozidla Škoda boli prevezení so zraneniami do nemocnice, zároveň bol vodičovi motocykla  nariadený odber krvi za účelom zistenia, či nebol ovplyvnený návykovou látkou.

Ďalšie okolnosti dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, nepreceňovali svoje schopnosti a dodržiavali dopravné predpisy. Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Barbora Šimkaninová
Zdroj/Foto: Ministerstvo vnútra SR
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies