Polícia pátra po totožnosti mŕtvej ženy nájdenej pri Palárikove

NETKY.SK • 2 December 2022, 12:54 • 2 min
Polícia pátra po totožnosti mŕtvej ženy nájdenej pri Palárikove

NOVÉ ZÁMKY - Polícia v Nových Zámkoch žiadosť verejnosť o pomoc pri stotožnení mŕtvej ženy. Kostrové pozostatky našiel ešte v polovici augusta tohto roku v katastrálnom území obce Palárikovo, v časti zvanej Četreš, člen poľovného združenia. Ako informovala polícia, po požiari sa v obhorenom tŕstí s čiastkami popola nachádzali časti tela, lebka a obhorené ošatenie.

slovakia

left justify in out

"Podľa znaleckého posudku bolo zistené, že ide o ženu vo veku 30 až 50 rokov, s výškou približne 155 až 170 centimetrov. K úmrtiu ženy mohlo dôjsť od augusta 2014 do apríla 2015," informovala polícia. Žena mala mať v čase smrti oblečenú bundu béžovej farby, hrubý pletený pulóver a tričko s krátkymi rukávmi. "Akékoľvek informácie k totožnosti mŕtvoly je možné podať polícii na telefónnom čísle 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," uvádza sa v policajnej výzve. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona