Polícia obvinila muža, ktorý sa pokúsil vykradnúť nezamknutý Mercedes ML

NETKY.SK • 8 Október 2015, 22:29 • 2 min
Polícia obvinila muža, ktorý sa pokúsil vykradnúť nezamknutý Mercedes ML

BRATISLAVA - Mercedes triedy ML zaparkovaný na Herlianskej ulici v Bratislave opustil jeho majiteľ v stredu (7.10.) popoludní v domnienke, že ho zamkol. Nestalo sa tak. Jeho nepozornosť využil 35-ročný Roman Z., ktorý do luxusného voza bez použitia násilia vnikol a začal ho zvnútra prehľadávať.

slovakia

left justify in out

Bratislavčan pri vlámaní spolupracoval s dosiaľ neznámym spolupáchateľom. Nezastavilo ho pritom, že bol za podobný čin v predchádzajúcich dvoch rokoch odsúdený. Tentoraz však jeho konanie spozorovali priamo kriminalisti bratislavského krajského policajného riaditeľstva, ktorí zasiahli.

 

"Romana na mieste v súlade so zákonom obmedzili na osobnej slobode a predviedli na príslušné oddelenie Policajného zboru," informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

 

Muž bol umiestnený v cele policajného zaistenia a následne aj obvinený z prečinu krádeže v štádiu pokusu formou spolupáchateľstva. Polícia prípad realizuje v takzvanom superrýchlom konaní.

 

"V tejto súvislosti vyzývame občanov, aby sa pri opúšťaní zaparkovaného vozidla nespoliehali len na diaľkové ovládanie a centrálne uzamykanie, ale uzamknutie svojho vozidla skontrolovali aj mechanicky," doplnila hovorkyňa KR PZ Bratislava.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies