Premožiteľ Ďatelinku bude mať v RFA ďalší zápas. Čaká ho český bombardér!

NETKY.SK • 31 Máj 2022, 10:47 • 2 min
Premožiteľ Ďatelinku bude mať v RFA ďalší zápas. Čaká ho český bombardér!

Srbský bojovník Nenad Avramovič sa česko-slovenskej scéne predstavil na májovom Grand Opening RFA, na ktorom doslova umlčal celú halu, keď v 1. kole ukončil na gilotínu domácu hviezdu Milana Ďatelinku. Nenada teraz čaká ďalší súper a opäť to bude domáca hviezda.

slovakia

left justify in out

 

Organizácia RFA bude mať svoj tretí turnaj v Ostrave, kde ako jeden z ťahákov večera bude zápas Nenada Avramoviča s Davidom Hoškom. Tento zápas oznámila organizácia na svojom Instagrame.

 

img

 

 

Pre Nenada Avramoviča to bude druhý zápas v RFA a opäť s domácou hviezdou. Po výhre nad Milanom Ďatelinkom si srbský fighter bude chcieť pripísať ďalší cenný skalp a potenciálne sa prihlásiť o titulovú šancu v novej organizácii. Zaujímavosťou je fakt, že posledná prehra Davida Hoška sa zrodila práve v zápase proti Milanovi Ďatelinkovi. Uvidí sa teda, ako zafunguje matematika MMA.

 

Mohlo by vás zaujímať: REPORTÁŽ RFA vstúpila do hry sebavedome ako jej borec Fapšo: „Koho mi dajú, toho musím zbiť, to je potrava pre moju rodinu.“



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies