Pokračovanie Beetlejuice konečne predstavilo prvý trailer, ktorý ukazuje návrat Michaela Keatona

NETKY.SK • 22 Marec 2024, 19:30 • 2 min
Pokračovanie Beetlejuice konečne predstavilo prvý trailer, ktorý ukazuje návrat Michaela Keatona

Viac ako tri desaťročia po prvom filme sme sa konečne dočkali krátkeho teaser trailera na dlho očakávané pokračovanie filmu Beetlejuice Tima Burtona, ktorý ponesie názov Beetlejuice Beetlejuice.

slovakia

left justify in out

Spoločnosť Warner Bros. dnes vypustila trailer, ktorý trvá niečo málo cez minútu. Príhodne je celý ozvučený zborovou verziou piesne "Day-O (The Banana Boat Song)", ktorá je fanúšikom pôvodného filmu až príliš známa.

V krátkom zábere vidíme novú postavu, ktorej sa zhostila Jenna Ortega, Astrid Deetzovú, dcéru Lydie Deetzovej (postavy Winony Ryderovej), ako prechádza na bicykli okolo dievčenskej školy slečny Shannonovej. Potom sa nám naskytne záber na Astrid, Lýdiu a Delii Deetzovú v podaní Catherine O'Harovej na pohrebe.

V nasledujúcom okamihu získame najlepšiu predstavu o tom, kde bude Beetlejuice Beetlejuice pokračovať: vidíme Astrid, ako na pôde odhaľuje model Winter River, a neskôr vidíme Lýdiu na pôde samotnú. Práve pred Lýdiou sa Beetlejuice Michaela Keatona zdvihne z modelu a varuje: "The juice is loose".

Spoločnosť Warner Bros. tiež konečne predstavila oficiálnu synopsiu filmu Beetlejuice Beetlejuice, ktorú si môžete prečítať nižšie:

Beetlejuice je späť! Po nečakanej rodinnej tragédii sa tri generácie rodiny Deetzovcov vracajú domov do Winter River. Život Lýdie, ktorú stále prenasleduje Beetlejuice, sa obráti hore nohami, keď jej spurná dospievajúca dcéra Astrid objaví na pôde tajomný model mesta a omylom sa otvorí portál do posmrtného života. V oboch ríšach sa rodia problémy a je len otázkou času, kedy niekto trikrát vysloví Beetlejuicovo meno a rozpustilý démon sa vráti, aby rozpútal chaos jemu vlastný.

Po niekoľkých včerajších prvých snímkach je to bezpochyby najpodstatnejší pohľad na dlho očakávané pokračovanie. Prvýkrát sme o pokračovaní filmu Beetlejuice počuli už v roku 2011, ale odvtedy prešlo niekoľkými iteráciami a vývojovými cyklami pekla.

Okrem návratu Keatona, Ryderovej a O'Haraovej sa v Beetlejuice Beetlejuice objavia aj nováčikovia v sérii, ako je už spomínaná hviezda seriálu Wednesday – Jenna Ortega, spolu s Justinom Therouxom, ktorý hrá tajomnú postavu s prostým menom Rory. V obsadení sa objavia aj Willem Dafoe a Monica Bellucci.

Beetlejuice Beetlejuice vstúpi do filmové plátna 6. septembra 2024.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: CNN, IGN, Variety, Foto: CNN / Warner Bros / Everett Collection
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies