Podujatie Jarmok na golfe predstaví aktivitu aj tým, ktorí ho nikdy nehrali

NETKY.SK • 6 September 2023, 12:00 • 2 min
Podujatie Jarmok na golfe predstaví aktivitu aj tým, ktorí ho nikdy nehrali

TRNAVA - Jarmok na golfe, podujatie pre golfistov i tých, ktorí golf nikdy nehrali, sa v trnavskom golfovom areáli uskutoční už po štvrtý raz. Od 8. do 10. septembra bude areál záujemcom k dispozícii bezplatne, pripravený je aj sprievodný program. Informoval o tom výkonný riaditeľ Oblastnej organizácie cestovného ruchu Trnava Tourism Alexander Prostinák.

slovakia

left justify in out

Hlavným cieľom podujatia je propagácia medzi mládežou a ponuka aktívneho a efektívneho trávenia ich voľného času. V sobotu (9. 9.) dopoludnia sa uskutočnia dva golfové turnaje. Talentovaná mládež si zahrá regionálnu túru olympijských nádejí a následne golfisti odohrajú turnaj s názvom Trnavské týčko"Okrem golfových odpalísk a lekcií golfu zdarma pripravíme aj typické jarmočné občerstvenie. Vítané sú opäť aj väčšie skupiny, ktoré si môžu zahrať golf za pomoci profesionálnych trénerov," doplnil manažér Golf Trnava Jakub Hrušovský.

 

Návštevníci, ktorí si prídu zahrať golf a nemajú doteraz skúsenosti, si môžu špeciálnu výstroj a všetko potrebné v areáli zapožičať. "Na začiatok postačí košík golfových loptičiek určených na odpaľovanie na odpalisku. O všetko ostatné sa postarajú naši inštruktori, ktorí ochotne poradia a pomôžu so správnou technikou a odpalom," dodáva manažérka Daniela Novotná.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Teraz / TASR Foto: Golftrnava.sk
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies