Legendy slovenského internetu: "Keby nie je štúdium, nie som ani ja." Retrospektívny zoznam najlepších výrokov podgurážených Slovákov

NETKY.SK • 11 November 2023, 18:20 • 2 min
Legendy slovenského internetu: "Keby nie je štúdium, nie som ani ja." Retrospektívny zoznam najlepších výrokov podgurážených Slovákov

"Pes mi štekal vzadu do ucha, tak možno preto. Bol opretý v kufri, potom sadne na snoubord, asi prečo tam má takú dierku nie. Keď je smädný príde si dopredu, prepne mi pesničku alebo čo...". Toto a iné známe výroky sme si pre vás prichystali v článku, ktorý zhŕňa príhody na slovenských cestách či virálne videá spojené s alkoholom.

slovakia

left justify in out

1. "Keby nebolo štúdium, nie som ani ja!"

Na prvom mieste v pomyselnom rebríčku našich celebrít dávame jednoznačne internetovú legendu, ktorá doteraz dopláca za svoje slová. O tom, že bol zapáleným študentom vskutku nepochybujeme.

"Mám štúdium. Takže od pondelka do štvrtka sa venujem štúdiu a potom v piatok mám takú zábavu, že..., zahrám si futbal napríklad, alebo gorotky, alebo golf..., a potom idem do mesta s kamarátmi, ktorí vedia, že na prvom mieste mám to štúdium. Inak by som neišli, keby nevedeli, že na prvom mieste mám to štúdium."

Slová, ktoré sa doteraz nesú internetovým nebom vyčarili úsmevy na tvárach tisíckam Slovákov. Bez tejto legendy, by internet nebol internetom. 

Dolu prikladáme "ružového študenta" teraz, v roku 2023. Volá sa Michal Huszlicska. V novom videu hovorí už triezve myšlienky o štúdiu. 

2. "Toto je moja matka a ja som jej dcéra. A my dve držíme spolu"

Moderátor sa pýta, či je normálne sadnúť si za volant opitá. "Je! Na východe je!," znela odpoveď slávnej dcéry.

Otázka na matku znela, koľko nafúkala a čo pila. "0,76...., áno, pila som...vodku," zaznela nonšalantná odpoveď matky, ktorá drží s dcérou spolu. Video sa stalo virálnym po celom Slovensku a výstižne opísalo situáciu na cestách na východe.

3. "V živote som nepil alkohol! V živoce!"

Výrok sa týka Slováka, ktorý bol za volantom naozaj úplne triezvy. Rozhodli sme sa ho však zaradiť do tejto rubriky, pretože jeho hláška sa taktiež stala virálnou a spravila deň veľa ľuďom.

Takýto argument sa len ťažko láme. Slová sa vyšli z úst nikoho iného, ako bývalého policajta.

"Ja už nevládzem. Ta z kadzi paru naberem," povedal dôchodca keď už nevládal fúkať.

"No. Je tam nula celých, nula celých, nula, nula," zneli slová na rozlúčku. Skutočne triezvy pán čulo nastúpil do svojho vozidla a upaľoval preč. Po ceste si ešte zanadával. Veď, čoby nie, keď mal predsa nula celých, nula celých nula nula.

4. "Niíííč, sedeli sme v aute a sme...narafali"

Ďalší výrok vyšiel z úst statného východniara. Plánovali sa dostať do Spišskej, no skončili v rukách policajtov. Moderátorke nonšalantne odpovedal a prezradil aj svojho brata, ktorý šoféroval.

"Dva a pol promile keď má tak to je frajerina prejsť Dobšinský kopec," povedal hrdo a zatváril sa ako víťaz.

"Nič mu neni, otras mozgu má," dodal ďalej.

Muž sa pekne poďakoval za rozhovor, ubezpečil, že sú vpohode a že psovi nič nie je. Psík si šťastne oblizoval podlahu akoby sa nechumelilo. Možno majú východniari predsa len pravdu keď o sebe hovoria že sú "built different".

5. "Pes mi štekal vzadu do ucha, tak možno preto. Bol opretý v kufri, potom sadne na snoubord, asi prečo tam má takú dierku nie. Keď je smädný príde si dopredu, prepne mi pesničku alebo čo..."

"Idem sa najesť fajne, Polievočku by som si dal," znášali sa vo vzduchu slová ďalšieho Slováka, ktorý si bol viac než stopercentne istý svojími večernými plánmi po autohavárii.

"Ženy, drogy, alkohol..., herne!," doložil a otočil sa.

Tešil sa, že si dá večer "konečne pivečko" a dychová skúška dopadla vporiadku. Vodič však javil známky požitia omamných a psychotropných látok.

"Nudia sa chlapci, tak budeme sa hrať," zneli slová jedinca, ktorý na rozlúčku ešte rozkošne zakýval televíznemu štábu z policajného auta. Odišiel ako legenda.

6. "Mal som len malé pivo"

45-ročný Vladimír sadol za volant až s neuveriteľnými až vyše tromi promile. V obci Zemianske Podhradie si prípad všimla hliadka z Nového Mesta nad Váhom. 3,63 promile bolo presné číslo, ktoré ukázalo pri dychovej skúške. 

7. "Ráno som si dal niečo povzbudzujúce. Bolo tam nejaké jedno promile"

Košickí policajti pomáhali Blažejovi dostať sa z havarovaného auta v hroznom stave. Povedal, že zapíjal večer pondelok, na ktorý sa hrozne tešil a takisto sa nevedel vraj dočkať práce. Blažej pracoval vtedy ako vodič z povolania. Opitý sa chystal do práce.

"Alkohol tam podľa mňa nehral ani taká rolu ale..., chyba vodiča," povedal sám o sebe.

1,17 promile bolo výsledné číslo alkoholu v krvi. O vodičák prišiel rozhodnutý, že to vybaví. 

8. Ako čerešničku na torte prikladáme zostrih opitých ľudí na cestách z roku 1978

A takto vyzerali kontroly ciest v minulosti. Video jednoznačne stojí za zhliadnutie. Vodič si fúkanie na dychovej skúške naozaj vychutnal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lucie Balgová
foto: Youtube
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies