Pôdohospodársku platobnú agentúru bude viesť Ing. Ondrej Humaj

NETKY.SK • 14 November 2023, 18:30 • 2 min
Pôdohospodársku platobnú agentúru bude viesť Ing. Ondrej Humaj

BRATISLAVA - Minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Richard Takáč vymenoval do funkcie generálneho riaditeľa Pôdohospodárskej platobnej agentúry (PPA) Ing. Ondreja Humaja.

slovakia

left justify in out

Minister Richard Takáč: ,,Od nového generálneho riaditeľa Ondreja Humaja očakávam dokončenie digitalizácie agentúry a pokračovanie v nastavených procesoch tak, aby agentúra plnohodnotne fungovala a napredovala.“

 

Generálny riaditeľ Ondrej Humaj nastupuje po Jozefovi Kissovi, ktorý bol vo vedení agentúry od júna 2021 a podarilo sa mu obhájiť akreditáciu pred Bruselom a tiež ozdraviť agentúru do súčasného stavu. V tomto procese plnil kľúčovú úlohu aj Ondrej Humaj ako riaditeľ  Úseku príspevkov, podpôr a dotácií.
 


Najväčšou úlohou, ktorá čaká nového generálneho riaditeľa Ondreja Humaja, je vyplatenie priamych podpôr 2023,  v prípade projektových podpôr je to čerpanie fondu Programu rozvoja vidieka a v oblasti štátnej pomoci je to administrovanie výziev Zelená nafta a Poistné. „Ideme do veľmi náročného obdobia a ja som pripravený garantovať kontinuitu nastavenia agentúry tak, aby sme sa posúvali k jej plnohodnotnému fungovaniu,“ uviedol GR PPA Ondrej Humaj. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR / PPA, Foto:
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies