V okolí Šaštína sa tvoria rozsiahle kolóny! Polícia odporúča využiť menej frekventovené trasy

NETKY.SK • 15 September 2021, 08:54 • 2 min
V okolí Šaštína sa tvoria rozsiahle kolóny! Polícia odporúča využiť menej frekventovené trasy

ŠAŠTÍN - Cesta v smere Kúty – Šaštín-Stráže je momentálne uzatvorená. Vzhľadom na dopravnú situáciu na cestách organizátori upravili vstup do sektorov a návštevníci svätej omše môžu do nich vstupovať o hodinu dlhšie, a to do 9:00 hodiny.

slovakia

left justify in out

Polícia upozorňuje vodičov, ktorí prichádzajú do Šaštína od Senice, aby využili na príjazd iné trasy. V tomto úseku sa vytvárajú rozsiahle kolóny. Informovala o tom hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Denisa Bárdyová.

 

"V súčasnosti je na vstupe zdržanie, preto žiadame návštevníkov, aby sa čo najskôr registrovali do sektorov," priblížila hovorkyňa. Sektory v Šaštíne-Strážoch, kde sa uskutoční svätá omša s účasťou Svätého Otca Františka, otvorili svoje brány v utorok o 22:00 hodine. Bárdyová potvrdila, že noc bola pokojná.

 

Polícia žiada návštevníkov, aby si vstup a bezpečnostnú kontrolu nenechávali na poslednú chvíľu. "Tiež pripomíname, aby si všetci pripravili všetky potrebné doklady, a tým urýchlili kontrolu aj vstup do sektorov," poznamenala.

 

Vodiči by mali využiť trasy Holíč - Petrova Ves, Kúty - Čáry. Od Trnavy odporúča polícia využiť cestu cez Bukovú, Prievaly, Plavecký Mikuláš, Lakšársku Novú Ves a Borský Mikuláš.

 

"Od Malaciek odporúčame použiť aj cestu v smere Sekule, Borský Svätý Jur a Šaštín-Stráže," povedala Bárdyová. 

 

Krátko pred 7:30 hodine polícia upozornila vodičov, ktorí stáli pred obcou Sobotište, aby využili na presun trasu Holíč Petrova VesŠaštín-StrážeSvätá omša v Šaštíne, na ktorej sa zúčastní pápež František, sa začne o 10:00 hodine.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies