Laura Onusko predstavila tanečnú novinku s názvom " Talking about Love ". Roztancuje aj vás? (+VIDEOKLIP)

NETKY.SK • 23 Február 2024, 10:30 • 2 min
Laura Onusko predstavila tanečnú novinku s názvom " Talking about Love ". Roztancuje aj vás? (+VIDEOKLIP)

Talentovaná Slovenka Laura Onusko, prichádza s energickou novinkou "Talking about Love" , ktorá ťa rozhodne dostane do tanečnej nálady. Speváčka sa v tejto skladbe spojila so slovenským producentom Domi Stoff, frontmanom kapely King Shaolin. Ich spoločný singel je o znovuzrodení a sile lásky.

slovakia

left justify in out

Talking about Love je Laurina prvá cudzojazyčná skladba, ktorou dúfa, že osloví aj zahraničné publikum. "Som presvedčená, že obaja sme do toho songu vložili srdce aj dušu, a preto dúfam, že si naša srdcovka nájde priaznivých poslucháčov aj za hranicami Slovenska," dodáva Laura.

"Táto rytmická skladba, ktorej text je o vystúpení z vlastného tieňa a sile lásky v nás, presvedčí poslucháča, že je načase schopiť sa prebrať zodpovednosť za všetko v našom živote. Láska nám pomôže a sprevádza nás na našej ceste," popisuje speváčka s odkazom pre poslucháčov.

Text aj hudba skladby Talking about Love je zásluhou producenta Domi Stoff. "Povedala som mu iba toľko, že táto pieseň musí mať v sebe energiu a nádych  znovuzrodenia. Presne to, čo potrebujem aj ja. Vzniklo z toho niečo nad moje očakávania, čo ma naozaj veľmi potešilo a okamžite mi to zaplo predstavivosť," objasňuje Laura Onusko o vzniku skladby.

"Ako sa hovorí, pri každom kroku sa ti otvoria stále nové dvierka a tentokrát sa mi naskytla spolupráca s úplne novými ľuďmi ako je samotný Domi Stoff alebo aj známy Jiří Paška "Ecson Waldes", ktorý mal na starosti mastering,” dodala Laura.

Vizuál ku tejto skladbe mal na starosti mladý a talentovaný Pollák Bálint Levente, ktorý dokonale zachytil "feeling" tejto skladby. Priestory múzea, v ktorých sa tento klip natáčal, mu dodal moderný a zároveň starodávny nádych. "Plán bol taký, že som chcela jednoduchý, tanečný klip. A pri natáčaní už prichádzal jeden nápad za druhým. Levente to to zobral naozaj profesionálne a vyhotovil mi klip, o akom sa mi ani len nesnívalo," hovorí speváčka o príjemných spomienkach z natáčania.

Plány do budúcna sú samozrejme veľké a Laura dúfa, že už čoskoro si budete môcť vypočuť aj jej ďalšiu skladbu, v ktorej bude rovnaká energia a vášeň, ktorú Laura vkladá do každej svojej piesne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Barbora Šimkaninová
Zdroj/Foto: ALL ABOUT MUSIC, s. r. o.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies