Po stredajšej búrke zasahovali hasiči pri vyše 70 udalostiach v Trnavskom kraji

NETKY.SK • 22 Jún 2023, 12:00 • 2 min
Po stredajšej búrke zasahovali hasiči pri vyše 70 udalostiach v Trnavskom kraji

TRNAVA - Spolu 22 zásahov príslušníkov Hasičského a záchranného zboru a ďalších 50 zásahov dobrovoľných hasičov si vyžiadala stredajšia (21. 6.) podvečerná búrka na území Trnavského kraja.

slovakia

left justify in out

Spolu 22 zásahov príslušníkov Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) a ďalších 50 zásahov dobrovoľných hasičov si vyžiadala stredajšia (21. 6.) podvečerná búrka na území Trnavského kraja. Najviac boli privolaní k odstraňovaniu popadaných stromov z cestných komunikácií a odčerpávali tiež vodu z pivníc rodinných domov. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva HaZZ v Trnave Lena Košťálová.

 

"Spolu zasahovalo 36 príslušníkov HaZZ a 179 členov dobrovoľných hasičov. Na odstránenie následkov poveternostnej situácie bolo nasadených spolu 55 kusov hasičskej techniky," doplnila Košťálová. Dobrovoľným hasičom pridala prácu situácia najmä v obciach okolí pohoria Malé Karpaty a na Záhorí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies