Bratislavská kriminálka rozbila drogový gang!

NETKY.SK • 3 Október 2021, 09:54 • 2 min
Bratislavská kriminálka rozbila drogový gang!

BRATISLAVA - Pri policajnej akcii s názvom Posledná večera skončil v putách mladý Bratislavčan. Vyšetrovateľom sa tak podarilo zlikvidovať drogovú skupinu pôsobiacu v Bratislavskom kraji.

slovakia

left justify in out

Bratislavská kriminálna polícia odhalila drogový biznis. Stalo sa tak v stredu (29. septembra) vo večerných hodinách v rámci policajnej akcie s názvom   Posledná večera. V rámci nej zadržali 39-ročného Bratislavčana. Informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

 

Priblížili, že v rámci akcie vykonali na základe súhlasu sudcu domovú prehliadku a prehliadku dvoch motorových vozidiel. "Na základe zabezpečenej dôkaznej situácie vzniesol vyšetrovateľ Policajného zboru obvinenie z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi formou spolupáchateľstva 39-ročnému Jánovi Ch.," uviedol.

 

 

Obvinený mal podľa polície distribuovať a predávať drogy viacerým osobám, ktoré zadržali a obvinili v rámci policajných akcií Sodoma a Gomora. Szeiff doplnil, že v rámci stredajšej akcie došlo k zavŕšeniu vyšetrovania celej skupiny osôb, ktoré predávali a distribuovali drogy na území Bratislavského kraja.

 

"V prípade preukázania viny pred súdom hrozí obvinenému trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov. Vyšetrovateľ spracoval podnet na návrh na väzobné stíhanie obvineného," uvádza polícia.

 

Súvisiaci článok: Zadržali štyroch drogových dílerov v rámci akcie Sodoma

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies