Obľubujete rozprávku Tom a Jerry? Máme pre vás prekvapenie!

NETKY.SK • 31 Január 2019, 13:12 • 2 min
Obľubujete rozprávku Tom a Jerry? Máme pre vás prekvapenie!

Obľúbený kreslený seriál o večnom boji kocúra Toma a myšky menom Jerry sa opäť dostane na obrazovky. Tentokrát však v inej podobe.

slovakia

left justify in out

Ak ste dieťa deväťdesiatych rokov, seriálová rozprávka Tom a Jerry vám zrejme nie je cudzia. Spolu so svojimi ratolesťami a vnúčatami si ju však obľúbili aj rodičia a prarodičia, a tak sa stala doslova kultovou. Napriek tomu, že humorné príbehy kocúra a myši sú často odsudzované pre násilie, ktoré sa tu v istej forme vyskytuje, ide o klasiku obľúbenú po celom svete.

 

Tom a Jerry sa na obrazovkách objavili už v roku 1940. Verili by ste tomu? Zatiaľ čo v Európe zúrila vojna, v USA sa deti mohli tešiť z nového seriálu. V priebehu rokov sa rozprávka rozšírila do celého sveta a stala sa najobľúbenejšou v histórii.

 

 

Svojich fanúšikov má doteraz, a to nielen medzi deťmi. Preto sa možno mnohí potešia, keď prezradíme, že sa momentálne pracuje na jej comebacku. Avšak nie v takej podobe, na akú sme doteraz boli zvyknutí, pôjde totiž o celovečerný film.

 

 

Snímka by sa mala začať natáčať v júli tohto roka a odohrávať sa bude v reálnom svete, do ktorého sa kreslené postavičky kocúra Toma a myši Jerryho dosadia pomocou špeciálnych animácii. Tvorcovia zatiaľ nechcú prezradiť nič konkrétne. Tajomstvom teda nateraz ostáva aj to, či obľúbení detskí hrdinovia budú mať vlastné hlasy, alebo nie.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies