Po 2 prehrách vedenie Slovana vyradilo z kádra Macha a padli aj pokuty

NETKY.SK • 23 Február 2012, 08:26 • 2 min
Po 2 prehrách vedenie Slovana vyradilo z kádra Macha a padli aj pokuty

Po 2 prehrách vedenie Slovana vyradilo z kádra Macha a padli aj pokuty - Hokej Posledné výrazné prehry extraligového hokejového Slovana v Banskej Bystrici (0 4) a Martine (1 4) nenechali chladné už ani vedenie klubu, ktoré z výkonnostných dôvodov vyradilo

slovakia

left justify in out

img

Posledné výrazné prehry extraligového hokejového Slovana v Banskej Bystrici (0:4) a Martine (1:4) nenechali chladné už ani vedenie klubu, ktoré z výkonnostných dôvodov vyradilo z mužstva do konca sezóny útočníka Michala Macha. 
      Zároveň prišlo medzi hráčom a klubom k dohode o znížení výšky jeho kontraktu. Machovi sa po jeho návrate do Slovana sezóna príliš nevydarila a aj keď ho v jej priebehu trápili zdravotné problémy, nedokázal sa výraznejšie presadiť. V 33 odohraných zápasoch zaznamenal len 11 bodov 3+8).
      Po dvojzápase v Banskej Bystrici a Martine padli v kabíne aj prvé pokuty. Dôvodom je nedisciplinovanosť, ktorá sa prejavila – a nielen v týchto zápasoch – v príliš veľkom počte vylúčených hráčov. V tomto smere je Slovan v rámci hodnotenia všetkých tímov extraligy najhorší (1027 trestných minút - 2. miesto za Nitrou, 306 udelených dvojminútových trestov - 1. miesto). Slovan je v hre v oslabení momentálne druhým najslabším mužstvom súťaže s 81-percentnou úspešnosťou a až 49 inkasovanými gólmi, čo je najviac z celej extraligy.
      "Nepopulárne opatrenia museli jednoducho prísť. Aj napriek spackanému poslednému týždňu má Slovan druhé miesto po základnej časti stále vo svojich rukách. Do konca základnej časti zostáva zohrať ešte štyri kolá a vedenie klubu verí, že mužstvo sa vzchopí. Zrejme rozhodujúcim bude v tomto smere piatkový zápas v Skalici. V prípade úspechu na Záhorí a zvládnutia zvyšných dvoch domácich zápasov proti Trenčínu a Zvolenu môžeme skončiť na druhej priečke, ktorá by zaručovala výhodu domáceho prostredia vo štvrťfinále i semifinále," píše sa na klubovej internetovej stránke Slovana.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies