Módny editoriál manželov Zelenských pobúril slovenskú političku!

NETKY.SK • 27 Júl 2022, 15:56 • 2 min
Módny editoriál manželov Zelenských pobúril slovenskú političku!

BRATISLAVA/KYJEV - Nafotenie editoriálu a rozhovor pre ukrajinský Vogue skritizovala na sociálnej sieti nezaradená poslankyňa Romana Tabák.

slovakia

left justify in out

Na obálke ukrajinského vydania magazínu Vogue sa objavila prvá dáma Olena Zelenská (44). V editoriále zapózovala aj so svojím manželom, prezidentom Ukrajiny Volodymyrom Zelenským. Celé číslo aj s týmto editorálom má vyjsť v októbri. 

 

„Nie som verejná osoba. Ale nová realita vyžaduje aj svoje vlastné pravidlá a ja sa ich snažím dodržiavať,“ prezradila v rozhovore manželka ukrajinského prezidenta a dodala dôvod, prečo kývla na spoluprácu so známym časopisom: „Chcem pritiahnuť pozornosť ľudí k dôležitým spoločenským témam."

 

Prečítajte si aj: Boris Johnson: Zelenskyj je hrdinom dnešnej doby. Aké vyznamenanie si od neho ukrajinský prezident prevzal?

 

img

 

Aj keď podľa Julie Pelipas (Expres.cz), ktorá editoriál pre Vogue pripravovala, uviedla, že v rozhovore vylúčili faktory módy a štýlu, „v snahe urobiť bezpodmienečný portrét, úprimný a takmer dokumentárny," známu slovenskú političku Romanu Tabák tento krok manželov Zelenských pohoršil. Vyjadrila sa k nemu na sociálnej sieti. 

 

img

 

„Nafotenie “titulky” #Vogue počas vojny!

Takéto strojené fotografie pána prezidenta Ukrajiny #VolodymyrZelensky s jeho ženou na štýl filmových hviezd sú nevhodné! Považujem to za absolútne neprimerané k tomu, že desaťtisíce mužov a žien zomierajú v úplne zbytočnom konflikte a milióny ľudí sú od seba odlúčení!
MIER!," 
napísala Romana Tabák. 

 

Krimi: Polícia prosí o pomoc pri pátraní. Akú úlohu v ňom zohráva Mickey Mouse?



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies