Slovenka, ktorá sa preslávila pomočením a zapálením koránu, sa vyhrážala prezidentke Čaputovej

NETKY.SK • 9 Október 2020, 09:24 • 2 min
Slovenka, ktorá sa preslávila pomočením a zapálením koránu, sa vyhrážala prezidentke Čaputovej

Slovenská Národná kriminálna agentúra (NAKA) vo štvrtok zatkla mladú Slovenku Sheilu, ktorá vzbudila pozornosť verejnosti svojím kontroverným videom, kedy pomočila korán a následne ho zapálila. Tento krát sa dopustila ďalšieho obrovského prešľapu. Vo zverejnenom videu sa vyhráža prezidentke SR Zuzane Čaputovej.

slovakia

left justify in out

Tento krát sa dopustila ďalšieho obrovského prešľapu. Vo zverejnenom videu sa vyhráža prezidentke SR Zuzane Čaputovej. Iba 17-ročná tínedžerka Sheila skončila v putách a čelí viacerým obvineniam z trestného činu. V skutočnosti sa volá Adriana M., verejnosť ju však pozná skôr pod pseudonymom Sheila.

 

Prečítajte si viac: FOTO Sheilu, ktorá spálila korán, zobral sudca do väzby!

 

Vyhrážala sa násilím

Vo videu sa mladá žena vyhráža hlave štátu fyzickým násilím. „Chcem, aby si vedela Čaputka, že prišiel čas, ktorý sa blíži. Zapamätaj si môj ksicht, pretože ho určite stretneš. A keď ho stretneš, tak to bude sekundovka, že betón ti dá druhú. Ja sa tvojej ochranky nebojím. Som pripravená na teba zaútočiť,“ uviedla Sheila vo videu. Jej drsné slová, však neostali dlho bez odozvy a po mladú ženu si prišla NAKA.

 

 

Nenapraviteľná?

V roku 2017 zverejnila Sheila virálne video, na ktorom roztrhala, pomočila a zapálila Korán. Za tento čin bola trestne stíhaná a nejaký čas strávila vo väzbe. 

 

Zároveň sa mala podieľať tiež na príprave nenávistného videa podnecujúceho k nenávisti a násiliu proti skupine obyvateľstva pre ich náboženské vyznanie.

 

Súvisiaci článok: O väzbe pre Sheilu Sz. za zneuctenie koránu rozhodne Najvyšší súd SR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona