Pintér po zranení už hral za Zlaté Moravce

NETKY.SK • 14 August 2015, 12:58 • 2 min
Pintér po zranení už hral za Zlaté Moravce

ZLATÉ MORAVCE - Stopér futbalových Zlatých Moraviec Michal Pintér podstúpil toto leto operáciu, aby nadobro vyriešil vyše roka trvajúce problémy so slabinami.

slovakia

left justify in out

Po chirurgickom zákroku pauzoval niekoľko týždňov. Prvýkrát sa v novej sezóne 2015/2016 vo farbách FC ViOn predstavil 21-ročný stredný obranca v stredajšom stretnutí druhého kola Slovnaft Cupu na pôde Mostu pri Bratislave, v ktorom hostia uspeli tesne 2:1.


"Hrozne sme sa vytrápili, predpokladali sme ľahší zápas. Prvoligový tím musí v takomto dueli zvíťaziť minimálne o triedu," povedal Pintér pre piatkové vydanie denníka Šport. Slovenský mládežnícky reprezentant bol v stredu súčasťou trojčlennej defenzívnej formácie. "Stále to trénujeme, takže si postupne zvykám. Určite to bude neskôr lepšie, keďže teraz išlo o moje prvé vystúpenie," dodal v denníku Šport Michal Pintér, ktorý sa v Zlatých Moravciach narodil a strávil tam celú svoju doterajšiu futbalovú kariéru.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies