UFC už o pár dní privíta fanúšikov. Bude vypredané!

NETKY.SK • 20 Apríl 2021, 18:49 • 2 min
UFC už o pár dní privíta fanúšikov. Bude vypredané!

Koronavírus spomalil život na celom svete. To, čo bolo niekedy samozrejmosťou, sa v súčasnosti stalo skôr výnimkou. Platí to aj o fanúšikoch, ktorí musia svoje obľúbené športy sledovať len v televízii. Viac ako rok po vypuknutí pandémie sa však veci postupne vracajú do normálu.

slovakia

left justify in out

Už túto sobotu sa v meste Jacksonville na Floride uskutoční podujatie UFC 261, ktoré sa bude môcť oprieť o divácku kulisu. Zaujímavosťou je, že aréna VyStar Veterans Memorial bude vypredaná a diváci ju obsadia do posledného miesta. Očakáva sa až 15 tisíc fanúšikov.

 

 

V posledných mesiacoch sme mohli sledovať veľké športové podujatia s obmedzenou kapacitou, napríklad Super Bowl či WrestleManiu 37. UFC takisto koketovala s myšlienkou priviesť späť živé publikum, no prezident Dana White narážal na odpor jednotlivých štátov. Po neúspešných rokovaniach so Singapurom padla voľba na Floridu, kde sú pandemické opatrenia veľmi benevolentné.

 

 

UFC síce v januári uskutočnila v Abú Dabí podujatia s obmedzeným počtom divákov, aprílová udalosť však bude prvým galavečerom s plnou kapacitou od marca minulého roka. Diváci sa môžu tešiť na tri titulové zápasy. UFC Welterweight šampión Kamaru Usman bude svoj titul obhajovať proti Jorgemu Masvidalovi a očakáva sa, že pôjde o hlavný ťahák.

 

 

Veľký priestor dostanú aj ženy. Šampiónka v slamovej váhe Zhang Weili sa postaví proti vyzývateľke Rose Namajunas, zatiaľ čo držiteľka titulu v mušej váhe Valentina Shevchenko bude bojovať s Jéssicou Andrade.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies