Paulína Fialková má pre svojich fanúšikov dobré správy

NETKY.SK • 9 December 2019, 20:04 • 2 min
Paulína Fialková má pre svojich fanúšikov dobré správy

BRATISLAVA - Po nečakanom odstúpení z prvého podujatia Svetového pohára vo švédskom Östersunde musela naša najväčšia nádej Paulína Fialková podstúpiť vyšetrenie, ktoré si žiadalo jej návrat na Slovensko. Teraz má však nové správy, ktoré potešia nejedného jej fanúšika.

slovakia

left justify in out

"Mám dobré správy ohľadne môjho ľavého kolena. Poškodenie menisku nie je natoľko vážne, že by som musela prerušiť sezónu. Po absolvovaní vyšetrení a rehabilitácii na Dukle som dnes odcestovala do dejiska druhého SP - do rakúskeho Hochfilzenu. Sama som zvedavá, či koleno na lyžiach bude poslúchať. Verím, že vydrží a v piatok už nebudem chýbať na štarte," odkázala Paulína Fialková fanúšikom na sociálnych sieťach.

 

img


V závere minulého týždňa informovala slovenská reprezentantka o svojom stave slovami: "Stále neviem nič konkrétne, múdrejšia budem v pondelok ráno. Hádam to rozchodím. Už odmalička mám bolesti v kolenách, takže som to najskôr až tak neriešila. Pravda je však taká, že keď som vstávala z 'ležky', prasklo mi v ľavom kolene a nemohla som ani dostúpiť na nohu."

 

 

Štafeta bez slovenského zastúpenia
Paulína Fialková neštartovala vo štvrtkových vytrvalostných pretekoch žien na 15 km. Slovensko v nedeľu tiež nepostavilo ženskú štafetu do pretekov na 4 x 6 km, keďže po jej odchode domov zostalo na severe Európy len ženské trio Ivona Fialková, Terézia Poliaková, Veronika Machyniaková, a to bolo málo.

 

img

 

Úspechy v predošlej sezóne
Paulína Fialková sa v minulej sezóne až šesťkrát dostala na pódium, ani raz však nezvíťazila. Druhá bola v stíhačke v rakúskom Hochfilzene aj pretekoch s hromadným štartom v Novom Meste na Morave, tretie miesta dosiahla v slovinskej Pokljuke (stíhacie preteky), Novom Meste na Morave (rýchlostné preteky), nemeckom Rupholdingu (preteky s hromadným štartom) aj v nórskom Osle v areáli Holmenkollen (rýchlostné preteky). Na MS 2019 v Östersunde bola piata vo vytrvalostných pretekoch.
 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies