Mladá speváčka SimonA je novým zjavom na hudobnej scéne. Vydáva svoju prvú skladbu s názvom Everything to lose

NETKY.SK • 29 December 2023, 16:00 • 2 min
Mladá speváčka SimonA je novým zjavom na hudobnej scéne. Vydáva svoju prvú skladbu s názvom Everything to lose

Talent, krása, pokora, dobro, a jedno meno - Simona Augustovičová, pod umeleckým menom SimonA, predstavuje svoju funky-popovú skladbu. Doposiaľ neznáma mladá speváčka SimonA vydáva svoju prvú skladbu v anglickom jazyku s prekvapivým bridgeom - Everything to lose. Ako každá mladá žena, aj ona mnohokrát bojuje so svojimi emóciami, citmi, či svetom okolo, čím bol inšpirovaný aj text jej skladby.

slovakia

left justify in out

„Verím, že sa v nej nie jedna alebo nie jeden z nás nájde. Každý predsa potrebuje vedieť, že v tom, čo práve prežíva, nie je sám. A ako všetci dobre vieme, hudba je najrýchlejší a najjednoduchší únik z reality,“ prezrádza svoje myšlienky SimonA.

 

SimonA začala svoj spevácky talent rozvíjať už ako 6 ročné dievčatko a urobila dobre. Teraz si môžeme užívať jej výnimočný hlas, do ktorého vkladá silné emócie ukrývajúce v sebe. Vyštudovala Hudobno-dramatický odbor na Konzervatóriu v Bratislave, kde spolu so spevom absolvovala aj herectvo a tanec. Škola a jej talent ju nasmerovali aj na cestu muzikálovej a dabingovej herečky.


Nahrávanie vlastnej tvorby si SimonA náramne užívala: „Na skladbe Everything to lose so mnou spolupracoval najprv ako kolega, no neskôr kamarát Jimi Cimbala, s ktorým sme pri práci veľa improvizovali, diskutovali, zabávali sa, ale najmä tvorili. Taký je aj výsledok skladby - bezprostredný, spontánny, inšpirovaný životom, danými momentmi a ľuďmi, ktorí nám prichádzajú do života z nejakého dôvodu.“

Momentálne SimonA účinkuje v muzikáli The Bodyguard na Novej scéne, ktorý režíroval Patrik Vyskočil a taktiež v muzikáli Vyznanie pod vedením Jána Ďurovčíka. Okrem divadla trávi mnoho času aj v dabingových štúdiách v úlohe už niekoľkých hlavných postáv.  Jej srdcovou záležitosťou, možno aj preto, že to bola jej dabingová prvotina, sa stala rozprávka Encanto, kde prepožičala svoj hlas hlavnej postave Mirabel a naspievala krásne piesne, ktoré táto rozprávka nepochybne obsahuje. SimonA okrem samostatnej hudobnej kariéry sa rozhodla svoj krásny hlas doplniť aj k A capelle Hlasy, ktorej je najnovšou členkou a v tomto období spolu vystupujú na viacerých akciách po celom Slovensku.


„Teraz sa už započúvajte do melódie a nechajte sa ku koncu skladby prekvapiť neočakávaným bridgeom. Pretože kde slová nestačia, prichádza hudba,“ odkazuje fanúšikom SimonA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Randal Group production / Viktória Ševelová, Foto: archív Simona Augustovičová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies