Stajne vo Vrakuni zachvátil požiar, zasahujú tam hasiči

NETKY.SK • 25 Apríl 2020, 14:44 • 2 min
Stajne vo Vrakuni zachvátil požiar, zasahujú tam hasiči

BRATISLAVA - Bratislavskí hasiči momentálne zasahujú pri požiari v mestskej časti Vrakuňa pri požiari budovy stajne. TASR o tom informovala Katarína Križanová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru.

slovakia

left justify in out

Budova stajne 

Požiar zachvátil budovu stajne s rozlohou desať krát 100 metrov. Na mieste udalosti sa momentálne nachádza viac ako 50 profesionálnych hasičov zo všetkých bratislavských staníc a členovia dobrovoľných hasičských zborov obcí Most pri Bratislave, Prievoz a Podunajské Biskupíc, ktorí sa snažia požiar lokalizovať.

 

img

 

Starosta Vrakune Martin Kuruc v tejto súvislosti žiada ľudí, aby dávali pozor a neohrozovali svoje zdravie. "Behajú v okolí splašené kone z blízkeho žrebčína, tak dávajte pozor aj na ne," píše na sociálnej sieti Kuruc. Starosta zároveň verí, že požiar sa podarí dostať pod kontrolu čo najskôr.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @surdofox,

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies