Paríž Saint-Germain nakupuje vo veľkom, prichádza legenda Realu Madrid

NETKY.SK • 8 Júl 2021, 11:20 • 2 min
Paríž Saint-Germain nakupuje vo veľkom, prichádza legenda Realu Madrid

PARÍŽ- Bývalý kapitán Realu Madrid sa sťahuje do Paríža, Sergio Ramos sa dohodol na dvojročnej zmluve s francúzskym gigantom.

slovakia

left justify in out

Ramos, Hakimi a Donnaruma? 

Už v priebehu minulého týždňa oznámil francúzsky klub príchod opory Interu Achrafa Hakimiho

Hakimi, ktorý zapadol do Conteho systému 3-4-1-2 priam dokonalo, sa po odchode Antónia Conteho nezdržal dlho a posilnil francúzsky superklub. 

Prestupová čiastka Hakimiho sa pohybovala niekde okolo 60 miliónov Euro, Moročan patril medzi najlepších krídelných hráčov ligy, prekvapivo sa nedostal do výberu " tímu sezóny" na svetoznámej hre Fifa, sám Hakimi odkázal vývojárom tejto hry nemilý odkaz, pretože tomu sám nedokázal uveriť. 

V majstrovskej sezóne Interu MIláno odohral 37 zápasov, pripísal si 7 gólov a 10 asistencií

 

Ďalšiou super posilou je ikona "Bieleho baletu" Sergio Ramos. Španielsky obránca sa rozhodol na konci tejto sezóny, že nebude pokračovať v hlavnom meste Španielska. Paríž, ktorý v minulej sezóne francúzskej ligy prehral titulový súboj s Lille, je zatiaľ najaktivnejším tímom na prestupovom trhu, s Ramosom uzavrel zmluvu do roku 2023

Ramos odohral za Real Madrid 469 zápasov a nastrielal 72 gólov z pozície stopéra. Jeden z jeho najpamätnejších gólov bola hlavička vo finále Ligy Majstrov, ktorou si biely balet vybojoval predĺženie, kde už nedal svojim mestským rivalom Atléticu Madrid žiadnu šancu. 

Ramos je 4-násobný víťaz Ligy Majstrov,  Majster Sveta z roku 2010, Majster Európy z roku 2012, prekvapivo bol vynechaný z nominácie na Euro 2020 trénerom Luisom Enriquém, ktorý nenominoval žiadneho hráča z Realu Madrid

 

 

Bude sa taliansky hrdina sťahovať taktiež do Paríža ? 

Hrdina semifinálového rozstrelu, odchovanec AC Miláno, Talian Gianluigi Donnarumma by sa mal po kontroverznom odchode z AC sťahovať taktiež do PSG. Brankár, ktorého agentom je "muž mnohých názorov" Miňo Raiola sa po úspešnej sezóne, v ktorej sa AC vrátilo do Ligy Majstrov nedohol s klubom na primeraných platových podmienkach a hľadá si nové pôsobisko. Je otázne či naozaj chcel "Gigio" klub opustiť, no je jasné, že klub opustí. Milánske AC už oznámilo príchod nového brankára Mike Maignana z francúzskeho Lille. Donnaruma, ktorý je momentálne hviezdou Eura 2020 je už dlhšiu dobu spájaný s francúzskym veľkoklubom a jeho oznámenie by malo prísť krátko po skončení tohto turnaja. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies