Na priechode pre chodcov zrazilo auto tri chodkyne, dve sa zranili ťažko

NETKY.SK • 27 September 2019, 14:55 • 2 min
Na priechode pre chodcov zrazilo auto tri chodkyne, dve sa zranili ťažko

TRNAVA - Polícia dokumentovala dopravnú nehodu s ťažkými zraneniami, ktorá sa stala vo štvrtok (26. 9.) v podvečerných hodinách na priechode pre chodcov v Trnave. TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová.

slovakia

left justify in out

Vodič z Trnavy viedol osobné auto po Kollárovej ulici smerom k železničnej stanici. "Na priechode pre chodcov pri právnickej fakulte došlo k zrážke auta 34-ročného vodiča s tromi chodkyňami, ktoré vošli na priechod z pravej strany," uviedla Kredatusová.

 

img

 

V dôsledku zrážky utrpeli dve sestry vo veku 64-rokov ťažké zranenia a 31-ročná žena sa zranila ľahšie, s predpokladanou dobou liečenia asi dva týždne. "Dychovou skúškou na alkohol nebolo vodičovi zistené požitie alkoholu. Príčiny dopravnej nehody polícia vyšetruje, bolo začaté trestné stíhanie pre ublíženie na zdraví," doplnila krajská policajní hovorkyňa.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona