Marek Hamšík ukončil reprezentačnú kariéru

NETKY.SK • 23 Máj 2022, 11:52 • 2 min
Marek Hamšík ukončil reprezentačnú kariéru

Slovenský futbal sa lúči s velikánom. Kapitán Marek Hamšík dnes na svojej oficiálnej stránke oznámil koniec v reprezentačnom drese.

slovakia

left justify in out

Slovensko čakajú v júni zápasy v Lige národov, v ktorých povedie našu reprezentáciu nový kapitán. Tridsaťštyriročný stredopoliar sa bude koncentrovať už len na klubovú kariéru. „Nebolo to jednoduché, dlho som rozmýšľal, no po pätnástich rokoch som sa rozhodol uzavrieť významnú a nádhernú časť mojej futbalovej kariéry. Ukončil som moju reprezentačnú futbalovú kariéru,“ znie jeho oficiálne vyhlásenie.

 

 

„Bola to dlhá a krásna cesta, na ktorú som veľmi pyšný. Som až dojatý, že som mohol byť pri všetkých najväčších úspechoch slovenskej futbalovej reprezentácie. Mohol som byť súčasťou tímu, ktorý absolvoval v roku 2010 svetový šampionát v Juhoafrickej republike a v rokoch 2016 a 2021 sa dostal na majstrovstvá Európy. Bolo pre mňa veľkou cťou viesť vo viac ako päťdesiatich dueloch národný tím Slovenska aj ako kapitán.“

 

 

„Reprezentovať moju krajinu som vždy bral ako obrovskú česť, zodpovednosť a snažil sa vždy vydať zo seba všetko pre našich fanúšikov. Vždy bolo nádherné spievať pred zápasmi slovenskú hymnu a vidieť na tribúnach fanúšikov s našimi vlajkami. Človek väčšiu motiváciu ani nepotreboval. Ďakujem všetkým trénerom, spoluhráčom a realizačným tímom, s ktorými som mal tu česť pracovať a spolu sa snažili robiť všetko pre úspech slovenského futbalu! Vidíme sa na zápasoch našej reprezentácie! Slovensko do toho,“ dodal hráč tureckého Trabzonsporu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies