Ozbrojený muž prepadol bratislavskú lekáreň, odniesol si 380 eur

NETKY.SK • 27 Jún 2013, 16:08 • 2 min
Ozbrojený muž prepadol bratislavskú lekáreň, odniesol si 380 eur

BRATISLAVA - Lekáreň na Tomášikovej ulici v Bratislave prepadol dnes popoludní ozbrojený lupič. Bratislavská polícia prijala oznámenie o lúpež krátko po 13:00.

slovakia

left justify in out

Podľa doterajších informácií vošiel do lekárne neznámy ozbrojený muž maskovaný šiltovkou a šatkou cez ústa. Agentúru SITA o tom informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová. Muž pod hrozbou zbrane žiadal od pracovníčky peniaze. Žena mu z obavy o svoj život dala hotovosť, predbežne vyčíslenú na viac ako 380 eur. Policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže.

Polícia po mužovi pátra. Páchateľ vo veku približne 35 rokov je asi 185 centimetrov vysoký, strednej postavy. Podľa doterajších informácií mal na sebe počas lúpeže tmavé oblečenie, tvár si maskoval tmavou šatkou cez ústa. Na hlave mal tmavú šiltovku a na rukách tmavé rukavice. V ruke údajne držal žltú tašku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies