Serie A: Talianske derby skončilo remízou, Juventus stále bez výhry

NETKY.SK • 20 September 2021, 12:39 • 2 min
Serie A: Talianske derby skončilo remízou, Juventus stále bez výhry

TURÍN – Taliansky gigant Juventus Turín zažíva najhorší začiatok sezóny v histórii klubu. Po 4 odohraných zápasoch figuruje na 18. mieste.

slovakia

left justify in out

Remízu zachránil Szczesny!

Domáci futbalisti Juventusu Turín vstúpili do zápasu priam fantasticky, po školáckej chybe defenzívy Milána sa dostal do úniku Alváro Morata. Španiel šikovným lobíkom prekonal Mika Maignána a poslal stárú dámu do vedenia 1:0.

 

Juventus bol prvý polčas jednoznačne lepším tímom, ale ďalšiu veľkú šancu si vytvoriť nedokázal. Pár slušných streleckých pokusov vyslal na bránu dobre hrajúci Dybala, no zvýšiť skóre sa mu nepodarilo.

 

Hostia z Milána pôsobili počas prvého polčasu unaveným dojmom. Niet sa im čudovať, keďže po víkendovom zápase s Laziom ich čakal súboj na anglickom Anfielde a teraz zápas s Juventusom

 

Do druhého polčasu nastúpilo úplne iné Miláno, hostia kontrolovali hru a začali si vytvárať ofenzívny tlak. Z toho   si AC okamžite dokázalo vytvoriť aj pár dobých šancí, no vyrovnávací gól prišiel až po dobre zahranom rohovom kope.

 

Na Tonaliho roh si najlepšie vyskočil Chorvát Ante Rebič a dobrou hlavičkou vyrovnal na 1:1. Rebič sa dostal do ešte jednej šance, ale bránku razantne prestrelil.

 

Posledná šanca zápasu patrila Milánu, po šikovnej akciii Thea Hernandéza sa dostal do obrovskej šance mladý Kalulu. Jeho strelu zázračne vyrazil Szczesny a zachránil Juventusu aspoň jeden bodík. 

 

 

Škriniar prispel Interu, ktorý nastrieľal 6 gólov!

Druhý milánsky tím si po nevýraznej remíze so Sampdoriou napravil chuť. V domácom zápase 4. kola hostil Bolognu

 

Prvý gól Interu prišiel už v 6. minúte, po dobrej práci Dumfriesa sa presadil Lautaro Martínez. Druhý gól prišiel po rohovom kope, na ktorý si naskočil kto iný než Milan Škriniar

 

Inter pokračoval v ofenzívnej šou a nakoniec vyhral rozdielom triedy 6:1. Ďalšie góly pridali 2x Džeko, Barella a Vecino.

 

 

Mourinho s prvou prehrou!

Po minulovíkendovom šmýkaní sa po postrannej čiare prišla prvá prehra pre Mourinhov AS Rím. Rimania nezvládli zápas vo Verone proti Hellasu a podľahli 2:3. 

 

Po prvom polčase dokonca Rimania viedli 1:0, no fantastický druhý polčas v podaní Hellasu rozhodol o tom, že 3 body ostávajú vo Verone

 

Víťazný gól strelil domáci kapitán Faraoni, ktorý sa z poza šestnástky trafil naozaj dokonale. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies