Osobné auto v Galante skončilo na streche v kanáli!

NETKY.SK • 7 Február 2014, 10:42 • 2 min
Osobné auto v Galante skončilo na streche v kanáli!

GALANTA - V kanáli v obci Kráľov Brod v okrese Galanta skončilo vo štvrtok večer osobné auto Peugeot.

slovakia

left justify in out

Vozidlo zostalo prevrátené na streche, v čase nehody v ňom boli dvaja ľudia. Vodič auta bol zranený ľahko, jeho spolujazdkyňa utrpela ťažké zranenia. O muža sa postarali svedkovia nehody, ktorí ho prichýlili v blízkom rodinnom dome. Ťažko zranená žena bola v čase príchodu hasičov na brehu kanála, kde jej obyvatelia obce poskytovali prvú pomoc.

 

,,Hasiči zraneným osobám poskytli predlekársku pomoc a transportovali ich do vozidiel Záchrannej zdravotnej služby. Potom havarované auto vytiahli pomocou žeriavu na breh, únik prevádzkových kvapalín nebol zistený,“ povedal hovorca hasičov v Trnavskom kraji Tomáš Bílik. Okrem hasičov z Galanty na mieste zasahovali aj ich kolegovia z Hasičského a záchranného útvaru hlavného mesta SR Bratislavy a príslušníci Záchrannej brigády Hasičského a  záchranného zboru v Malackách. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies