Opitý mladík bez vodičského preukazu narazil autom do plota

NETKY.SK • 9 Október 2014, 15:31 • 2 min
Opitý mladík bez vodičského preukazu narazil autom do plota

KOŠICE - Dopravnú nehodu spôsobil v stredu (8.10.) ráno v obci Nálepkovo (okr. Gelnica) opitý miestny 19-ročný mladík za volantom vozidla zn. Škoda Felicia.

slovakia

left justify in out

V dôsledku nepozornosti zišiel z cesty a narazil do dreveného oplotenia.
     

"Mladík viedol vozidlo bez vodičského oprávnenia, pričom mu policajti v dychu namerali 0,82 mg/l alkoholu, čo je v prepočte 1,71 promile. Pri nehode sa ľahko zranil spolujazdec, ktorý sedel na zadnom sedadle," informovala dnes košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.
     

Polícia obvinila 19-ročného Miroslava z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za ktorý mu hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok.
     

V septembri na cestách Košického kraja odhalili dopravní policajti 19 vodičov motorových vozidiel a 18 cyklistov s hladinou alkoholu nad jedno promile. Do jedného promile alkoholu v dychu "nafúkalo" osem vodičov a štyria cyklisti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies